🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

10 RÁD A TIPOV NA OČARUJÚCI SILVESTROVSKÝ OUTFIT

1.      KOKTEJLOVÉ ŠATY Z ÚPLETU

Poviete si, šaty na párty, to predsa nie je žiadna veda. V tomto roku si však nemusíte obliekať zbytočne prekomplikované strihy s množstvom trblietok. Keďže zima sa nesie v znamení praktickosti,  môžete zažiariť v jednoduchých úpletových šatách, ktoré budú na vás nielen vyzerať fantasticky, ale sa v nich budete za každých okolností cítiť pohodlne. Outfit môžete okoreniť výraznými šperkami alebo nápadnou kabelkou.

2.      JEDNODUCHÝ OVERAL

Overal sa skvele nosí nielen v lete, ale rozhodne sa hodí i na Silvestrovskú oslavu. Navyše sa v ňom budete cítiť pohodlne a sviežo celý večer. Overal doplňte trblietavými šperkami a kabelkou na retiazke. 

 

3.      SEXY SVETER

Niekedy sa môže zdať že sa vo vašom šatníku naozaj nenachádza nič čo by ste si mohli obliecť do spoločnosti. Nezúfajte! Stačí ak budete mať pre takéto príležitosti vo výbave aspoň jeden kus svetra, ktorý je jednoducho sexy. Prehodíte ho cez čipkované tielko alebo spodné prádlo, skombinujete s priliehavými nohavicami a hviezda večera je hotová.

 

4.      DLHÝ KARDIGÁN KU KAŽDÉMU OUTFITU

V zime je chladno. Či už budete mať na sebe oblečené úpletové šaty, overal či kombináciu topu a nohavíc, rozhodne si nezabudnite zaobstarať dlhý kardigán. Rovnako dobre vynikne v každej situácii a navyše vás zahreje pri polnočnom ohňostroji vonku. Pokiaľ máte radi štýl, rozhodne zvoľte kardigán s kapucňou.

 

5.      IMITÁCIA KOŽENÝCH NOHAVÍC

Koženka či imitácia kože je opäť na scéne. Skombinujte nohavice pripomínajúce kožu s jednoduchým alebo čipkovaným topom a budete „IN“. 

 

6.      ŠPICATÉ LAKOVANÉ LODIČKY

Špicaté lodičky na ihlovom podpätku sú jednoducho must have. Pridajte k tomu lakovaný povrch a dostanete kus, bez ktorého sa jednoducho nezaobídete. K overalu alebo šatám zvoľte  výrazné žlté alebo ružové lodičky a vstúpte do každej miestnosti štýlovo.

  

7.      SEXY NADKOLIENKY

Pokiaľ sa vám bude zdať váš outfit  nevýrazný alebo fádny, napríklad ak zvolíte jednoduchý strih sukne a aj topu, môžete svoj look zvýrazniť pomocou sexy nadkolienok so zaujímavou aplikáciu. Nezabudnite si k tomu farebne doladiť kardigán či kabelku a čižmy voliť tak, aby nadkolienky vynikli.

 

8.      KOŽUŠINOVÉ VESTY

Tohtoročným hitom zimy je nepravá kožušina. Ak chcete na párty pôsobiť noblesne, siahnite po kožušinovej veste ako doplnku ku večernému outfitu. S kožušinovou vestou rozhodne nezostanete bez povšimnutia.

 

9.      CROSS-BODY KABELKA

Žiaden silvestrovský outfit sa nezaobíde bez kabelky. Najlepšou voľbou na tohtoročnú párty je cross-body kabelka s retiazkovou aplikáciou na ramienku, ktorý vám dodá na ligotavosti a každému oblečeniu pridá šmrnc.

 

10.  DRŽTE SA ZIMNÝCH FARIEB 2019/2020 A KOMBINUJTE

Každé ročné obdobie má svoje top farby a nijako inak to nie je ani so zimou 2019/2020. Top priečky najpreferovanejších farebných odtieňov tejto zimy obsadili ružová a béžová farba. Okrem nich tam nájdete i žltú, modrú, hnedú a červenú. Klasické farby tento rok zastupujú sivá a čierna. Farby môžete vzájomne kombinovať pri vytváraní elegantného outfitu z topu a nohavíc či sukne alebo pri výbere topánok.

Tak čo poviete, akým kúskom doplníte svoj vysnívaný outfit pre tohtoročný Silvester?