🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

ČIŽMY S VNÚTORNOU PLATFORMOU

ČIŽMY S VNÚTORNOU PLATFORMOU- IDEÁLNE PRE LEŽÉRNY STYLING A ZÁROVEŇ POHODLNÉ NA NOSENIE

Čižmy s vnútornou platformou sú ideálnym riešením pre všetky vekové kategórie a sú vhodné aj na vychádzky v meste. Sú navrhnuté tak, že platforma je ukrytá vo vnútri čižiem a nie je viditeľná zvonku. Výsledný efekt pôsobí, že obuv je plochá, čím noha vyzerá štíhlo a zároveň tým dosiahneme efekt predĺžených nôh. Čižmy so skrytou platformou sú veľmi pohodlné a stabilné pri chôdzi. a hodia sa k voľnejším a ležérnejším outfitom.

- Topánky na platforme

- Šľapky na platforme

TOPÁNKY S VNÚTORNOU PLATFORMOU – MÓDNY HIT ROKA 2021

Čižmy s vnútornou platformou sú v móde už niekoľko sezón. Ich štýl sa z roka na rok veľmi výrazne nemení. Preto je to kúsok, ktorý stojí mať za to vo svojom šatníku aj kvôli tomu že je možné tieto topánky skombinovať aj so športovým oblečením. Kombinácia topánok s vnútornou platformou s joggermi alebo cargo nohavicami, ako aj s momentálne veľmi trendy teplákovými súpravami bude tiež vyzerať skvele. 

- Mikiny pre dámy

- Pánske nohavice

Čižmy s vnútornou platformou môžu byť v nazúvacej alebo šnurovacej verzii. Ak chcete vyniknúť, odporúčame si zvoliť čižmy s vnútornou platformou vo farbách béžovej, hnedej a dokonca aj bielej. Obľúbeným dekoratívnym prvkom v čižmách je teraz mini vrecko na zips pripevnené k opasku na bočnej strane čižiem.

Pozrite si tiež:

- Topánky s leopardím vzorom

- Členkové topánky

- Dámske sandále