🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

KTORÉ FARBY SA HODIA K VÁŠMU ZNAMENIU? ODHAĽTE TIE SVOJE

KTORÉ FARBY SA HODIA K VÁŠMU ZNAMENIU? ODHAĽTE TIE SVOJE

Niekto verí v znamenia zverokruhu viac, iný menej. Pravdou však je, že vlastnosti charakteristické pre jednotlivé znamenia, vystihujú takmer každého. Na to, aby ste zistili, ktorá farba vám sedí najviac, a nemala by vám chýbať v šatníku, nemusíte byť milovníkom horoskopov. Stačí, aby ste ju len poznali a nezabudli ju pravidelne nosiť.

 

BARAN: ČERVENÁ

Farby podľa znamenia vedia napovedať veľa. Ak ste sa narodili pod hviezdou Barana, stavte na červenú. Tá dokáže rozvinúť vašu dušu a osobnosť. Zvyšuje vášeň, energiu a iniciatívu. Ide o farbu podporujúcu vzrušenie a aktívny životný štýl. Červená by mala tvoriť buď základ vášho outfitu, alebo len určitú časť vo forme doplnkov. Nebojte sa to s ňou prehnať. Vyberte si červené šaty, blúzky, tričká alebo topánky.

BÝK: ZELENÁ

Svieža zelená farba podporuje ducha Býka a posilňuje jeho blízky vzťah k prírode a celkovému rastu. Keď zakomponujete tento odtieň do vášho outfitu, môžete si byť istí, že vyniknete a zaujmete. Najlepšou voľbou je zvoliť zelené doplnky, ako kabelku, náušnice, opasok či náramok. K nim pridajte čiernu alebo bielu.

BLÍŽENCI: ŽLTÁ

Farby podľa znamenia zverokruhu hovoria jasne. Pre Blížencov je najlepšia žltá. Vyžaruje z nej sila a energia. Vhodná je na jar a leto, no nebojte sa využiť ju aj počas jesene a zimy.

RAK: BIELA A STRIEBORNÁ

Jasná biela a štýlová strieborná sa krásne dopĺňajú a vytvárajú zaujímavý celok. Ten vie skrášliť outfit každého Raka. Ak nechcete odtiene kombinovať, nemusíte. Pokojne zvoľte len jednu možnosť

LEV: ZLATÁ

Honosná zlatá je ako stvorená pre silného vodcu akým je Lev. Zaobstarajte si ju vo forme lodičiek, kabelky či doplnkov. Uistite sa však, že módne kúsky nie sú gýčové. Mohli by pokaziť výsledný efekt.

PANNA: ZELENÁ A HNEDÁ

Panna je ako stvorená pre zemité farby. Ak ste sa narodili v tomto znamení, šatník si rozšírte o zelenú a hnedú. Nebojte sa ich navzájom kombinovať. Prípadne ich noste samostatne.

VÁHY: RUŽOVÁ A MODRÁ

Váhavá povaha znamenia Váhy si zaslúži príjemné farby, ako ružovú a modrú. A síce vyzerajú spolu veľmi dobre, najlepšie urobíte, keď ich budete nosiť samostatne. Len tak vedia zvýrazniť vašu osobnosť.

ŠKORPIÓN: ČIERNA

Či už hľadáte farbu izby podľa znamenia, alebo odtieň určený na nosenie, temná a tajomná čierna je ako stvorená pre Škorpióna. Toto znamenie je charakteristické neustálym rastom a vývinom. A síce sa odtieň spája so smrťou, pre mnohé kultúry je tiež farbou znovuzrodenia. Univerzálna čierna nesmie chýbať v šatníku nikomu, obzvlášť nie Škorpiónom.

STRELEC: FIALOVÁ

Svieža fialová je farba duchovna a vedomia. Dokáže posúvať filozofickú myseľ Strelca k otvorenosti. Okrem toho ide o farbu hojnosti a šťastia. Nezabúdajte ňou preto doplniť svoj šatník a každý outfit.

 

 

KOZOROŽEC: HNEDÁ A SIVÁ

Zemitá sivá a hnedá pomáhajú Kozorožcovi nájsť praktickú stránku v živote. Okrem toho umocňujú spoľahlivosť týchto osôb. Farby sa navzájom kombinujú pomerne ťažko. Ak nechcete, aby bol outfit príliš mdlý a nudný, noste ich samostatne.

VODNÁR: MODRÁ

Upokojujúca modrá pomáha podporovať skvelé nápady Vodnára a vyrovnávať jeho nepokojnú energiu. Toto znamenie je úzko spojené s oblohou a vodou. Nosením modrej zvýrazníte svoju osobnosť a zaistíte si, že v každej situácií budete vyzerať dobre.

 

RYBY: BLEDOZELENÁ

Posledným znamením zverokruhu sú Ryby. Ich charakteristickou farbou je pokojná bledozelená. Tá prináša uzdravenie a obnovu. Je to farba života, ktorá omladzuje a lieči. Siahnite po štýlových kúskoch v tomto odtieni a uvidíte, že neoľutujete.

 

VYBERTE SI SVOJ ODTIEŇ AJ VY

Nájsť ten správny odtieň, ktorý bude vyzerať štýlovo a dobre, je niekedy ťažšie, ako sa na prvý pohľad zdá. Držte sa svojho znamenia a inšpirujte sa tým, čo vám dokáže zvýrazniť osobnosť aj črty tváre.