🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

STREETWEAR - MÓDA A POHODLIE V JEDNOM

STREETWEAR - MÓDA A POHODLIE V JEDNOM 

V streetwear štýle je dôležité pohodlie. Mäkké tkaniny, športové akcenty a oblečenie, ktoré neobmedzuje pohyb, sú charakteristickými znakmi pouličného štýlu. Muži aj ženy si s radosťou kupujú streetwear, ktorý ponúkame. V závislosti na Vašich potrebách a preferenciách nájdete v našej ponuke najkvalitnejšie kúsky, ktoré budete chcieť nosiť každý deň. Odporúčame Vám, aby ste si prezreli naše streetwear oblečenie pre ženy a mužov, medzi ktorými nájdete rôzne produkty – mikiny s kapucňami alebo bez, tepláky, bundy a mnoho ďalších kúskov. 

Dámska móda

Pánska móda

STREETWEAR ŠTÝL JE PRE KAŽDÉHO 

Odporúčame tento štýl mužom a ženám, bez ohľadu na vek. Každý sa môže obliecť v duchu pouličného štýlu. V našom sortimente nájdete veľa módnych a pohodlných modelov. Príkladom je široký výber pánskych joggerov -dokonalý streetwear kúsok. V ponuke máme army nohavice, biele, hnedé a iné, ktoré sú doplnené praktickými masívnymi vreckami. Tento typ streetwearu je ideálny pre každodenné nosenie, kedy sa potrebujete cítiť pohodlne. Pre ženy sme pripravili joggerky z ekokože, ktoré sú hitom tejto sezóny. 

STREETWEAR PRE ŽENY - ZVOĽTE SI SPRÁVNY OUTFIT 

Streetwear pre ženy, ktorý odporúčame, je pohodlný a štýlový zároveň. Každá dáma si v našej ponuke nájde niečo vhodné pre seba. Jedným zo zaujímavejších prvkov dámskeho streetwearu je nadrozmerná mikina so sloganom, ktorá bude perfektne ladiť s rifľami alebo teplákmi. Univerzálna béžová farba Vám dá veľa možností kombinovať oblečenie do súprav. Odporúčame tiež vetrovky, ktoré sú vhodné pri zmene počasia, aby ste sa udržali v teple. Streetwear sa nadobro dostal do šatníka mnohých žien. 

STREETWEAR PRE MUŽOV  

Streetstyle je čoraz žiadanejším trendom oblečenie, medzi ktorými nájdete pánske mikiny s kapucňou, ktoré sa oplatí kombinovať s bomberami. Takáto kombinácia Vás určite ochráni pred chladom. Náš streetwear bol navrhnutý tak, aby každý, kto ocení pohodlie, našiel niečo, čo dokonale vyhovuje jeho potrebám. 

Dámske oblečenie

Pánske oblečenie

STREETWEAR MÁ VEĽA PODÔB 

Pouličné oblečenie dostupné u nás sa dodáva v mnohých variantách. Športové nohavice - dlhé alebo krátke, vesty, tričká a iné. Ponúkame funkčné pouličné oblečenie, ktoré bude fungovať za každého počasia. Vďaka tomu sa v lete aj v zime môžete obliecť v duchu street stylu. Naša ponuka pozostáva z návrhov, ktoré budú použiteľné na každú príležitosť. Ak hľadáte štýlové streetové oblečenie, odporúčame Vám pozrieť sa na náš sortiment na www.modanoemi.sk .