🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

VYBERAJTE OBLEČENIE TAK, ABY STE VYZERALI SKVELE!

ZAUJMITE ELEGANTNÝM OBLEČENÍM V PESTRÝCH FARBÁCH

Elegancia sa zväčša spája s určitým dress-kódom, ktorý znázorňuje elegantné oblečenie v základných farbách, ako je biela košeľa a čierne nohavice. Avšak, nie vždy to tak je. Štýlovo môžeme vyzerať aj v šatách po lýtka v odtieni červeného vína.

ZVOĽTE SI ELEGANTNÉ OBLEČENIE, KTORÝM ZAUJMETE

Elegantné oblečenie sa zväčša spája s obrazom bielej košele a čiernych nohavíc. Nemusí to byť však pravidlom. Elegantne a štýlovo budete pôsobiť aj v puzdrových šatách s dĺžkou pod kolená vo farbe červeného vína. To, ako vnímame eleganciu, závisí vo veľkej miere od okolností. Nakoľko sú rôzne príležitosti a okolnosti, kde sa elegantné oblečenie dá využiť. Napríklad, ak si porovnáte oblečenie na svadbu a do kancelárie v práci, tak určite si všimnete značný rozdiel. V momente keď sa začínate pripravovať na danú príležitosť, stojí zato zvážiť, či je vaše oblečenie v súlade s dress codom. Ak sa chystáte na svadbu kamarátky, môžete si obliecť vzdušné šaty v odtieni púdrovej ružovej alebo trochu originálnejšie a stále veľmi štýlové tyrkysové sako. V súčasnosti je veľmi populárne kombinovať nohavice v štýle „chino“ alebo „mrkváčov“ so zladeným topom a bundou, či sakom. Farebne doladená vrchná časť so spodnou, dokonale poslúži aj pre outfit do práce, či na pracovné stretnutia. Smelo siahnite po svetlosivých, tmavomodrých či čiernych verziách. V dnešnej dobe neexistuje jediná správna definícia elegancie, záleží len na vašom vkuse a vašej osobnosti.

AKO VYZERAŤ DOBRE KAŽDÝ DEŇ?

Vo svojom oblečení chceme vyzerať skvele a cítiť sa dobre nie len počas sviatkov, či špeciálnych príležitostí. Snažíme sa o to, aby sme vyzerali najlepšie ako vieme, počas každého dňa. Rifle v zaujímavom strihu, ktoré sedia na postave ako uliate, v kombinácii s bielym tričkom a pohodlnými teniskami, môžu pozitívne ovplyvniť náš vzhľad a sebavedomie. Naše každodenné oblečenie, by malo v sebe niesť kúsok elegancie a preto, košela a nohavice musia byť pekne vyžehlené a obuv čistá. Práve na týchto detailoch nesmierne záleží pri prvom dojme. Dobrou radou je vhodne farebne doladiť outfit ale aj naučiť sa, čo k čomu sedí napríklad strihovo.  To znamená, že ak si vyberiete tričko voľného strihu, nohavice by mali byť skôr obtiahnuté. Toto jednoduché pravidlo zabezpečí, že budete vyzerať vo vašom oblečení stále dokonale. Ak si nie ste istí, čo si obliecť, stojí za to inšpirovať sa minimalizmom, ktorý funguje v každej situácii.

V našom internetovom obchode s oblečením môžete kúpiť okrem iného: dámske šľapky, pánske šľapky, dámske vesty, pánske mikiny, dámske rifle, pánske joggery, letné šaty