🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

AKO BYŤ SEXI AJ V NOCI? ZVODNÝM DÁMSKYM PYŽAMOM OHÚRITE KAŽDÉHO MUŽA

SEXI POCIT KAŽDÚ NOC

Správne oblečenie a doplnky dokážu zázraky. Žena sa vďaka nim dokáže cítiť komfortne a zvodne. Doma, vo voľnom a staršom oblečení, majú však mnohé ženy úplne iné pocity. Dobrou správou ale je, že tento problém sa dá vyriešiť. A to veľmi jednoducho. Vhodným pyžamom.

Pyžamo je základným kúskom oblečenia. Na trhu ho nájdete v mnohých prevedeniach. Od nočných košieľ, cez tričká s dlhými nohavicami, až po sexi kúsky z prémiových materiálov. A práve tie by vám nemali chýbať.

Výhodou dámskych sexi pyžám je, že sa v ich prípade nemusíte rozhodovať, či chcete dobre vyzerať alebo sa tak cítiť. Poskytujú vám totižto obe veci naraz. Buďte príťažlivá a ohrúte svojho partnera pekným topom na ramienka alebo krátkymi šortkami s čipkou.

 

ŠIROKÝ VÝBER

Zvodné dámske pyžamá nájdete v rôznych farbách aj strihoch. Na svoje si prídu milovníčky klasiky. Tie si môžu prezerať skôr elegantné a ženské kúsky. Takýto typ je vhodný pre všetky vekové kategórie. Nosiť ich môžete na pravidelnej báze. Nielen na “špeciálne” udalosti.

Na druhej strane, ženy, ktoré by chceli niečo odvážnejšie, si môžu prezrieť pyžamá s čipkami, sieťkou alebo väčším výstrihom. Fantázii sa medze nekladú a v intímnom prostredí spálne máte dovolené všetko.

VHODNÝ MATERIÁL A STRIH

Dámske elegantné pyžamo vyzerá najlepšie v saténovom prevedení. Charakteristické je však svojou vyššou cenou. Ak by ste doň nechceli investovať, jednoducho stavte na bavlnu. Je pohodlná, vyzerá štýlovo a dá sa skombinovať s akýmkoľvek iným materiálom.

Dôležitejší ako materiál je samotný strih. Ten by mal sedieť vašej postave a zvýrazňovať ju. A keďže je každá žena iná, všeobecne sa nedá povedať, aký je ten najlepší. Sami si musíte nejaké modely vyskúšať a kriticky zhodnotiť.

Spravíte dobre, keď so sebou na nákup zoberiete kamarátku. Tá objektívne povie, či sa vám daný kúsok hodí alebo by ste mali hľadať ďalej. Prípadne vám poradí s celým výberom.

 

NENAKUPUJTE NARÝCHLO

V dnešnej rýchlej dobe máme tendenciu kúpiť alebo objednať prvý kúsok, na ktorý nám padne zrak. Problém je ale v tom, že nie všetko, čo si v rýchlosti kúpite, nakoniec aj využijete. Nákup si premyslite a spravte si naň čas. Pyžamo musí spĺňať niekoľko atribútov, vrátane:

  • komfortu,
  • funkcie,
  • dizajnu.

V praxi to znamená, že tento typ oblečenia musí byť hlavne pohodlný, aby sa vám v ňom dobre spalo. Následne musí mať určitú pridanú funkciu. Môže vás opticky zoštíhľovať alebo mať vačky navyše. A nakoniec, musí vyzerať príťažlivo, trendy a žensky.

 

DOPLŇTE HO ŽUPANOM

Zvodné pyžamo je potrebné doplniť pekným županom, najlepšie v tej istej alebo podobnej farbe. Župany majú viacero podôb. Môžu byť dlhšie alebo kratšie. S doplnkami, ako sieťovina, kožušinka, alebo bez nich.

Rovnako ako pri pyžame, aj pri župane máte voľnú ruku. Je na vás, po akom modeli siahnete. Dôležité sú však spomínané tri atribúty. Komfort, funkcia a dizajn. Myslite na to, že oblečenie kupujete sami pre seba. Nie pre niekoho iného. Nosiť ho budete len vy. Nesmie vás nikde ťahať ani tlačiť.

 

CÍŤTE SA ZVODNE ZA KAŽDÝCH OKOLNOSTÍ

Sexi zvodné pyžamo je dôležitým kúskom šatníka, ktorý by vám nemal chýbať. Nosiť ho môžete pravidelne, každú noc. Prípadne len raz za čas, na špeciálne príležitosti. Tak či onak, okrem dizajnu musí byť aj komfortné. Len vďaka tomu sa v ňom budete cítiť dobre a zvodne.