🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

ELEGANTNÝ DÁMSKY OVERAL, V KTOROM BUDETE VŽDY ATRAKTÍVNA

PREČO SIAHNUŤ PO DÁMSKOM OVERALE?

Dámske elegantné overaly sú pekným, no pritom nezvyčajným kúskom. Dokážu pritiahnuť pozornosť, zaujať a ozvláštniť celý outfit. Dôvodov, prečo by ste ich mali mať, je však podstatne viac.

Napríklad:

  • je praktický, pretože nemusíte premýšľať, čo zvolíte ako vrchnú a spodnú časť,
  • je vhodný na formálne aj neformálne stretnutia,
  • nosiť ho môžete od práce, školy aj mesta,
  • väčšina je vhodná na leto, no nájdete aj kúsky, ktoré sú teplejšie a určené na jeseň a zimu,
  • zvýrazní vám postavu vďaka opasku alebo šnúrky v páse,
  • dá sa k nemu obuť akákoľvek obuv,
  • overaly nájdete v širokom zastúpení

A to nie je všetko. Keď si kúpite jeden aj vy, objavíte ďalšie výhody.

 

KTORÁ FARBA BUDE VAŠA?

Tak ako pri inom oblečení, aj pri overale platí jedno pravidlo. Univerzálne farby sa kombinujú najľahšie a budete ich môcť nosiť dlhé roky. K nim sa radí čierna, biela, hnedá a ďalšie tmavé odtiene, ako tmavozelená či tmavomodrá.

Leto si však vyžaduje niečo sviežejšie a zaujímavejšie. Práve preto sa nemusíte báť vyskúšať červenú, ružovú, žltú alebo oranžovú. Ak siahnete po takomto odtieni, je dôležité vybrať k nemu vhodné doplnky. Tie by mali byť v metalickom prevedení alebo v bielej a čiernej.

Jednofarebné overaly vyzerajú najlepšie, no na trhu sa stretnete aj so vzormi a kombináciami farieb. A síce sú dobré, držte sa tých istých rád, ako pri výrazných odtieňoch. Doplnky by mali byť skôr jemné, aby nebili do očí a s oblečením si sadli.

KRÁTKY ALEBO DLHÝ?

Správna odpoveď na túto otázku neexistuje. Dobré je mať doma oba, no ak máte rozpočet len na jeden, vyberajte podľa svojich preferencií a toho, čo najčastejšie nosíte.

Väčšina dlhých kúskov je vyrobená z ľahkých materiálov. Teplo vám v nich rozhodne nebude. V kratšom prevedení však môžete ukázať svoje opálené nohy.

 

AKÚ OBUV ZVOLIŤ?

Ďalšia z mnohých výhod overalu je tá, že k nemu môžete zvoliť akúkoľvek obuv. Formálny a elegantný outfit doplňte lodičkami alebo sandálkami na opätku. Predĺžite si tak nohy a z jednoduchého oblečenia spravíte niečo extra.

Na bežné nosenie do mesta či na kávu si pokojne obujte tenisky, poltopánky či sandálky bez opätku. Pohodlné oblečenie podporíte komfortnou obuvou.

 

NA ČO SI DÁVAŤ POZOR?

Dámske overaly na leto vyzerajú ako ten najlepší kúsok na nosenie. V skutočnosti je to aj pravda. Pri ich obliekaní si však musíte dávať pozor na zopár vecí.

Tou prvou je, že dokáže pritiahnuť pozornosť na brucho. Neskryjete v ňom kilá navyše. V takejto situácii je dobré zvoliť iný outfit alebo overal s výraznými rukávmi a vrchnou časťou. Ľudí zaujme a na pás nebudú pozerať.

Ak si vyberiete model s kratšími nohavicami končiacimi nad členkami, počítajte s tým, že uberú zopár centimetrov z výšky. Nižšie dámy by mali voliť overaly s nohavicami po členky alebo si ku kratším modelom vziať vyššie lodičky.

Iným problémom môže byť príliš voľný overal. Ak máte niekoľko kíl navyše, rozšíri vás. Vhodné je siahnuť po užšom strihu alebo tmavej farbe.

ČÍM HO DOPLNIŤ?

Overal je výrazný sám o sebe. Preto k nemu voľte len menšie a jemnejšie doplnky. Vhodná je kabelka alebo náramok. Obuv je najlepšia v čiernej, bielej alebo hnedej. Ak chcete jednofarebný outfit, vyberte topánky v rovnakej farbe ako overal.

 

OVERALU SA ROZHODNE NEBOJTE

Ako ste si mohli všimnúť, overal má desiatky výhod, kvôli ktorým sa ho oplatí kúpiť. A síce má zopár mínusov, netreba sa ich báť. Dajú sa veľmi jednoducho vyriešiť. Pripravte sa na leto štýlovým oblečením aj vy. Zažiarte každý deň.