🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

AKO KOMBINOVAŤ PONOŽKY S OBUVOU

Viete, s ktorou obuvou jednoducho musíte nosiť ponožky, a pri ktorej sa ich môžete vzdať?  Musím uznať, že ponožky sú špeciálnym kúskom oblečenia. 
Preto, aby to nebolo smiešne, je dobré vedieť, na aký typ obuvi si ich jednoducho obujete.  Je to spojené s nadčasovým dress code, ktorý platí pre všetkých, ktorí chcú vyzerať dobre. A to bez ohľadu na sezónu.

PONOŽKY KU OBLEKU

Aj keď je ťažké si to predstaviť, ponožky sú jednou z najčastejších chýb, ktorých sa muži pri tvorbe stylingu dopúšťajú. Aká by mala byť správna dĺžka ponožiek pre formálny oblek? Jedinou možnosťou v tomto prípade sú dlhé ponožky po lýtka. Bosé nohy? Určite nie, ani ten najkvalitnejší, dokonale šitý oblek by vás nezachránil od kolosálnej nehody. Farba ponožiek je tiež rozhodujúca. V ideálnom prípade by ponožky mali mať rovnaký alebo tmavší odtieň ako nohavice. Nikdy nie biele.

PONOŽKY A MOKASÍNY

S mokasínami je to podobné ako s kraťasmi, vyzerajú zle, ak sú kombinované s ponožkami. Niet sa čomu čudovať. ​​Ide o obuv, ktorá je určená hlavne k voľným outfitom v ležérnom štýle. Taliani si takíto outfit zamilovali a treba uznať, že vždy vyzerajú skvele. Navyše, vždy bez ponožiek. Ak si však z nejakého dôvodu neviete predstaviť svoj život bez ponožiek, zvoľte si krátke ponožky, ktoré by nemali vyčnievať z topánok. Nezabudnite ich však zladiť s farbou vašich topánok.

 

AKÉ PONOŽKY K TENISKÁM?

Pokiaľ ide o tenisky, otázkou by nemalo byť či ich nosiť, ale je lepšie sa hneď opýtať, aké ponožky nosiť? Ukazuje sa, že všetko závisí od typu činnosti, ktorú robíme. Napríklad, na beh sú najvhodnejšie pohodlné, bezšvové ponožky a na bicykel - dlhšie ponožky siahajúce po členok alebo dokonca do polovice lýtok, aby sa zabránilo skĺznutiu materiálu pri intenzívnej práci s nohami.