🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

ČERVENÁ V JARNOM OUTFITE

AKÁ FARBA SA HODÍ K ČERVENÉMU OBLEČENIU

Červená má veľa odtieňov, čo je jej obrovskou výhodou, pretože vďaka tomu, si každá z nás bude môcť vybrať pre seba ten pravý odtieň. Karmínová, ohnivá, čerešňová, bordová alebo možno farba maku voňajúceho po slnku? Vyberte si jednu z nich a naučte sa vytvárať kombinácie s inými farbami. Ako kombinovať červenú s inými farbami? Rôzne monochromatické kombinácie môžete vytvoriť pomocou fialovej alebo oranžovej farby. Chceli by ste skúsiť niečo odvážnejšie? Skúste do oufitu zakomponovať trocha zelenej a modrej.

ČERVENÉ DOPLNKY NA ELEGANTNÚ PÁRTY

Na jar 2021 budú červené šaty vhodnou voľbou nielen na spoločenské udalosti ale kľudne ich noste aj do práce, na víkendový výlet mimo mesto alebo na popoludňajšiu kávu s priateľmi. Nebojte sa tiež kombinovať doplnky a tak získate ten správny efekt.

Slávnostné udalosti si vyžadujú špeciálnu pozornosť. Keď si na elegantnom gala večierku oblečiete červenú farbu, nezabudnite na klasické vysoké podpätky a výrazne náušnice. Zachovajte však rovnováhu, to znamená, čím jednoduchší strih šiat, tým výraznejšie doplnky. Ak sú šaty sami o sebe štýlové, radšej sa vzdajte veľkých, zdobených náušníc a namiesto nich zvoľte nejaké menšie alebo jednoduchý jemný náramok. V takomto prípade je menej viac. Ste v presvedčení že k červeným šatám sa hoodia len topánky rovnakej farby? Mýlite sa. Telové, čierne, zlaté, béžové alebo tmavomodré vysoké podpätky skvele zvýraznia váš outfit.

Červená na každý deň - ako ju nosiť v jarných outfitoch?

Červená v neformálnych kombináciách vyzerá naozaj výnimočne, dodá vášmu outfitu ten pravý šmrnc.  Napríklad si môžete zvoliť pletené šaty strednej dĺžky s výstrihom na nohe, k tomu zvoliť rifľovú bundu zvýrazňujúcu pás a obuť si obľúbené tenisky alebo espadrilky. Červená v práci? Noste ju do kancelárie a cíťte sa skvele. Červené tričko s tmavomodrými nohavicami a mokasínami. Takáto kombinácia vám zaručene dodá energiu a veľa sebavedomia.

 

Zoznámte sa s našimi: šatydámske bundy,dámske rifle