🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

AKO NOSIŤ FARBU ROKA 2020 – KLASICKÚ MODRÚ

Módni nadšenci môžu byť spravidla rozdelení do dvoch táborov: na tých, ktorí farby zbožňujú, experimentujú s nimi a kombinujú aj neskombinovateľné, no a na tých, ktorí pristupujú k farbám s odstupom a dajú radšej prednosť dokonalej jednoduchosti. Pri modrej však nezáleží na tom, do ktorého tímu patríš, na svoje si príde každý. Či už to budú modré metalické šľapky, ktoré oživia tvoj outfit, alebo elegantný kardigan, je to len a len na tebe. Isté je, že v každom prípade budeš vyzerať vynikajúco. 

Ako spoločnosť Pantone vysvelila, v dnešnej uponáhľanej dobe ľudia vyhľadávajú farby, ktoré im poskytujú istotu. Klasická modrá je nadčasová farba, elegantná svojou jednoduchosťou, ktorá sa kombinuje skutočne s ľahkosťou. Je perfektná na každodenné nosenie a hodí sa takmer na každú príležitosť. Čo je ešte lepšie, každý z nás už pravdepodobne pár kúskov oblečenia v tejto farbe vlastní  a ak nie, tak sa to čoskoro zmení. 

TU JE PÁR TIPOV NA TO AKO BYŤ TRENDY V MODROM!

OBLEČENIE

Klasická modrá je odvážna, no spoľahlivá farba na nosenie. Zaujímavý modrý overal je vynikajúcim spôsobom, ako na seba strhnúť pozornosť a zažiariť. Rovnako sa neboj siahnuť ani po modrých šatách, ktoré zvýraznia tvoje oči a vlasy. 

Modré biznis nohavice či sukňa v práci, rozhodne ohúria všetky tvoje kolegyne (a kolegov) a zaručene ti dodajú pracovné sebavedomie. Svetlé odtiene modrej skombinuj s tvamšími. Tmavomodré kúsky zas spoj s hnedými alebo, ak sa nebojíš experimetov, siahni po zelených odtieňoch. 

Taktiež nezabudni využiť posledné chladné dni a siahni po modrej kožušinovej veste. Môžeš si byť istá, že s takýmto kúskom budeš vytŕčať z davu. Budete ti príjemne teplo a navyše budeš vyzerať priam fenomenálne. 

Nuž a keď sa nám pomaly oteplí a konečne budeme môcť vybehnúť do prírody, či ísť si zašportovať do mestského parku, novokúpená modrá športová súprava ti aspoň dodá motiváciu. 

OBUV

Samozrejme farebné trendy sa netýkajú len oblečenia. Dôležitou súčasťou módy sú aj topánky a tak ani tam nesmieš zaostávať. 
Zaobstaraj si moderné modré snehule, v ktorých ti jednoznačne zima nebude a ktoré bezpochyby využiješ aj v nasledujúcich sezónach. 

Na teplejšie a suchšie počasie sa vybav teniskami, aktuálne sú v móde tenisky s hrubými podrážkami.

Ak máš rada eleganciu a rada nosíš šaty, jednoznačne vyskúšaj do outfitu zakomponovať vyššie modré čižmičky. Budeš priam neodolateľná. 

Ak však podpätky nie sú tvojimi obľúbencami, nezúfaj. Zaexperimentuj s modrými šľapkami. Či si zvolíž metalické s odleskami, alebo s veľkou látkovou mašľou, je len na tebe. Vyskúšaj ich skombinovať s voľnými dievčenskými šatami a v letnom slnku jednoznačne zažiariš. 

DOPLNKY

Taktiež nesmieme zabudnúť na doplnky. Všetci vieme, že tie vždy skvelo oživia a zdokonalia každý outfit.

V modrej čiapke a šáli budeš dokonalá nielen na svahu, ale aj v meste. Neboj sa kreativity a vyskúšaj čiapku s brmbolcami.
K modrému outfitu zvoľ kabelku rovnakej farby. Oživ ju šatkou alebo príveskom.

Ak ti ide hlavne o praktickosť, siahni po batohu na chrbát. V poslednej dobe zažívajú veľký úspech riflové batohy, ktoré idú s tohtoročnou farebnou témou ruka v ruke. 

Ak ťa niektorý z tipov oslovil, neváhaj a choď ho vyskúšať. Všetky spomínané kúsky oblečenia v najdôležitejšej farbe roka 2020, nájdeš aj v našom e-shope modanoemi.sk.