🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

TRENDY TENISKY KU KAŽDÉMU OUTFITU

MNOHOFAREBNÉ TENISKY

Hitom minulej sezóny sa stali old school tenisky, ktoré ste si mohli pamätať ešte z detských čias. Ide o mohutné tenisky, ktoré hrajú rôznymi farbami v rozmanitých líniách a kombináciách. Niekto si ich zamiloval ihneď, iným to trvalo o niečo dlhšie, čo vyplynulo do ich dlhšej trvácnosti na módnom výslní. Pokiaľ ste im nestihli prísť na chuť, dajte im túto jar určite šancu. 

Pri výbere mnohofarebných tenisiek jednoducho zabudnite na francúzske pravidlo 3 farieb na v jednom outfite. Tenisky túto jar hrajú rozmanitými farbami a najlepšie vyniknú všetky farby  na jednom kuse. Jar 2020 jednoducho strávime chodením po farebnej dúhe.

TIE ROKY 80-TE 

Móda 80-tych rokov je späť v celom módnom svete a rovnako to platí i pre tenisky. Vracia sa nielen so zaoblenou špicou tenisiek, ale aj s tlmenými pastelovými farbami. Veď kto by odolal jemným ružovým pastelovým teniskám v štýle 80-tok. Vhodné sú predsa nielen k ležérnym nohaviciam, ale aj k šortkám či sukniam rôznych dĺžok.

ZATEPLENÉ TENISKY

Hoci je jar neodškriepiteľne tu, niektoré dni nás dokážu prekvapiť chladným, ba dokonca až mrazivým počasím. Pre tieto príležitosti sa podľa trendov pre jar 2020 výborne hodia zateplené mohutné členkové tenisky v klasických farbách, a teda čiernej, béžovej alebo hnedej. Keďže jar je v znamení farebnosti, nič nepokazíte ani výraznými žltými či červenými kúskami. Farebnej rozmanitosti sa v jarnom období 2020 medze nekladú.

SLIP-ON POHODLIE

Praktickosť a pohodlnosť je v roku 2020 na vzostupe, a preto nie je divu, že si svoje miesto na výslní vydobili i veľmi praktické, pohodlné a ľahko nazúvateľné a vyzúvateľné slip-on tenisky. Vynikajúco sa hodia nielen k športovým či ležérnym outfitom, ale zároveň aj k sukni alebo šatám. Doplňte ich o výstrednejšie aplikácie, farebne zlaďte s krajkovým topom a budete jednoducho neprehliadnuteľná.

TRBLIETKY, APLIKÁCIE ČI VZORY

Ako sme už spomínali, rôznofarebné tenisky si udržali svoju nesmrteľnosť i túto jar a s nimi aj ich vzorované kamarátky či ligotavé aplikácie. Pokiaľ sa vám zdajú klasické biele tenisky predsa len trocha príliš jednoduché, trblietky, flitry, kamienky, či iné aplikácie ich dokážu podľa najnovších trendov doviesť do dokonalosti. Môžete ich farebne zladiť s ostatnými módnymi doplnkami, kabelkou, či hodinkami a outfit máte ako z časopisu. 
 
Obdobie tenisiek je už tu. Jar 2020 dáva na výber z mnohých farebných variácií od nesmrteľnej pastelovej a bielej klasiky až po farebnosť dúhy. Z rôznorodých možností farieb a strihov je prakticky nemožné si nevybrať. Tak čo poviete? Ktoré kúsky si doplníte do svojej jarnej zbierky?