🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

AKO NOSIŤ SVETRÍKY S POODHALENÝM PLECOM?

Sveter s odhalenými ramenami je perfektnou voľbou pre ženy, ktoré rady zdôrazňujú ženskosť. Ukazuje sa, že aj vo svetri sa môžete cítiť sexi a prepašovať do seba trochu zmyselnosti. Takéto možnosti poskytuje sveter, ktorý poodhaľuje plecia. Poznáme mnoho podôb takéhoto svetríka. 

Módne sú tie s odhalenými ramenami a ležérnejším oversize strihom, ale aj tie, ktoré sú viac priliehavé na telo. Zaujímavé sú ale aj roláky, ktoré majú aj patričné ​​výrezy na ramenách. Ďalšou veľmi módnou ponukou sú pletené svetríkové šaty s odhalenými ramenami, ktoré sa dajú nosiť aj s legínami alebo hrubšími nepriehľadnými pančucháčmi.

Aké kombinácie sa najlepšie hodia k svetrom padajúcim cez plece?

  • Svetre tohto typu krásne odhaľujú ramená a prezentujú ich časť pekným a estetickým spôsobom. Je to vynikajúca možnosť pre ženy s úzkymi ramenami, pretože vám umožňuje pekne zvýrazniť túto časť tela a vyrovnať proporcie postavy.
  • Tieto typy svetrov sa najlepšie kombinujú s klasickými džínsami, úzkymi džínsami alebo džínsovými zvonovými nohavicami. Oplatí sa mať nohavice s vysokým pásom, pretože to je v dnešnej dobe mimoriadne módne.
  • Skvelou kombináciou je aj takýto sveter a krátke džínsové šortky. Stačí si obuť biele tenisky a módny štýl je hotový.
  • Ďalšou osvedčenou kombináciou sú elegantnejšie látkové nohavice, napríklad pokrčené nohavice, chino nohavice alebo cigaretové nohavice.
  • Ležérnejšou verziou je skombinovať sveter s cargo nohavicami alebo aj športovejšími joggermi.

Svetre padajúce cez plece a sukňa? Prečo nie?

Môžeme ich kombinovať so sukňami rôznych typov: ceruzkovými - pre formálnejšie a elegantnejšie štýly, plisovanými - pre bežné dni, alebo maxi, vzdušnými, širokými - pre vytvorenie boho štýlu. 

Aké farby svetrov sú aktuálne trendy? 

V tomto smere neexistujú žiadne obmedzenia. Odporúčame klasické a nadčasové farby ako biela, béžová, čierna, ale aj zelená, cyklámenová, námornícka modrá, hnedá, pastelové odtiene a mnohé ďalšie farby.