🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

STUŽKOVÁ SLÁVNOSŤ- AKÉ ŠATY ZVOLIŤ?

Stužková slávnosť si vyžaduje elegantné a slávnostné oblečenie. V prípade žien sa väčšinou spája s večernými alebo koktejlovými šatami. Takéto šaty sú výbornou voľbou aj na tak veľký deň akým je stužková. Všetko však závisí od výberu strihu, materiálu, farby a kombinácie s doplnkami.

Pri výbere spoločenských šiat zvážte nasledovné:

  • pohodlné na nosenie a tanec
  • správny strih v páse, t.j. správna veľkosť 
  • dĺžka šiat vo vzťahu napríklad k topánkam
  • materiál výroby
  • typ našej postavy
  • štýl šiat
  • vaše vlastné preferencie

 

Vzhľadom na to, že stužková trvá pomerne dlho a je plná hier, tanca a prekvapení, odporúčame zvoliť šaty voľne splývavé, volánové, z voľne padavého materiálu, tylové, vzdušné a plisované. Neodporúčame úzke šaty s veľmi vypasovaným strihom z dôvodu voľnosti pohybu, pokiaľ nie je materiál dostatočne pružný a elastický.

Ako skombinovať spoločenské šaty s doplnkamiIde o veľmi dôležité prvky, pretože ovplyvňujú vnímanie a estetiku celého stylingu. V prípade farieb máme dve možnosti. Prvým je kombinácia rovnakých alebo veľmi podobných farieb, druhým je zameranie na kontrastné farby. V súčasnosti medzi veľmi módne kombinácie patria: rôzne odtiene béžovej a nude farieb, kombinácia červenej a ružovej, kontrastná kombinácia zelenej či námorníckej modrej s ružovou. Výborne pôsobia aj kombinácie v pastelových jemných tónoch.

 Aký model a dĺžka spoločenských šiat je najlepšia?

Veľmi dobrou voľbou budú samozrejme maxi šaty, ktoré budú vždy spojená s eleganciou a večernou róbou. Veľmi módnou sa stáva aj dĺžka midi, do polovice lýtok. V kombinácii s vysokými opätkami pôsobia takéto šaty veľmi žensky. Tylové šaty, pozostávajúce z mnohých vrstiev, sú tiež veľmi obľúbené v aktuálnej sezóne. Stylingu dodávajú ľahkosť. Pre fanúšikov boho štýlu máme taktiež bohatú ponuku na našom webe. Môžeme si vybrať kvetinové, vzdušné šaty s veľkým rozparkom, zdobené napríklad strapcami alebo čipkou. V glamour štýle zvoľme napríklad flitrové midi šaty. Saténové padavé šaty sú ideálne pre milovníčky romantických modelov šiat. Pridajte kabelku a topánky na vysokom podpätku alebo sandále a ste ako bohyne. Celé to bude pôsobiť veľmi elegantne. Nezabúdajme, že túto sezónu sú veľmi módne šaty s vysokými rozparkami vpredu alebo na boku, ktoré zmyselne odhaľujú nohy.