🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

AKO OBLEČENIE OVPLYVŇUJE NAŠU POHODU

ČO OVPLYVŇUJE NAŠU RANNÚ POHODU  

Spánok je najdôležitejšia vec. Ak sa dobre vyspíme, to znamená, že sme spali aspoň 8 hodín, je pravdepodobné, že sa zobudíme s dobrou náladou. Ranné vstávanie má veľký vplyv na štart celého dňa! Po zobudení, väčšina z nás ide k príprave raňajok. Čo tiež do značnej miery ovplyvní našu náladu a pohodu. Je to preto, že najmä zdravá strava dodáva nášmu teplu vitamíny a rôzne prospešné látky pre správny chod nášho organizmu. Chutné a zdravé raňajky nás dokážu dobre naladiť a pripraviť aj na tie náročnejšie povinnosti, ktoré nás počas dňa čakajú. Čiže ako sa ráno naladíme, či už na dobrú alebo tú horšiu nôtu, podľa toho zrejme bude vyzerať aj náš outfit.  

DRESS CODE A POHODLIE 

Je možné vyniknúť medzi ostatnými zamestnancami v práci a zároveň sa cítiť pohodlne, aj keď máte určený daný dress code? Ako to ovplyvňuje Vašu pohodu? Ak máte v práci prísne požiadavky na dress code, nemusíte to vnímať len čierno-bielo. Kedykoľvek sa dá urobiť aj kompromis, napríklad že si zvolíte blúzku s jemným vzorom. Práve takáto maličkosť Vám vie zlepšiť náladu a zároveň budete kráčať v súlade s pravidlami. Náladu vám môžu vylepšiť aj hodinky s farebným ciferníkom alebo s nejakou potlačou, ktoré radi nosíte. Hovoríme o krásnych maličkostiach, ktoré dokážu zlepšiť náladu a dodajú nám dobrý pocit z nášho outfitu. Ubezpečujeme Vás, že majú pre našu psychiku veľký význam.  

UPÚTANIE POZORNOSTI POMOCOU VZOROV A FARIEB 

Na našu pohodu má veľký vplyv aj výber odevu s neobvyklým vzorom alebo výraznou farbou. Tieto postrádateľné drobnosti nám dokážu dodať energiu na cely deň. Vzory ako pruhy, kvety, bodky a iné nám dodávajú vitalitu a zlepšujú pohodu. Energické farby, ako žltá, ružová, zelená, oranžová a ďalšie výrazné farby nám dodávajú sebavedomie a sviežosť. Tým pádom nám vedia zlepšiť deň v práci, najmä dodaním energie a dobrej nálady.  

ŠEDÁ, ČIERNA A STUDENÁ TMAVOMODRÁ AKO MASKOVACIE FARBY  

Ak v daný deň nemáte dobrú náladu a nechcete na seba veľmi upozorňovať, odporúčame zvoliť si tmavšie odtiene alebo chladné tlmené farby. Takto nebudete vynikať medzi ostatnými. Každý z nás si niekedy potrebuje dať tzv. “day off” kedy chceme tráviť čas viacmennej osamote a v pohodlnom oblečení.  

NÁKUPY - DOKONALÁ AKTIVITY NA ZLEPŠENIE NÁLADY 

Verte či nie, je to tak. Väčšina žien, chodí na nákupy najmä za účelom rozveselenia sa. Práve pri skúmaní tejto aktivity sa dokázalo, že práve pri nákupoch sa radi obliekame do svojich obľúbených kúskov oblečenia, ktoré nám navodzujú dobru náladu. Taktiež každej z nás určite urobí radosť, keď si v predajni s oblečením nájdeme náš vysnívaný kúsok, ktorý nám bude robiť radosť pri mnohých iných príležitostiach.  

Kúpou vecí, ktoré sa nám páčia a vyzeráme v nich dobre, nám urobí väčšiu radosť, ako čokoľvek iné. Keď si nové a obľúbené veci oblečieme neskôr pri nejakej príležitosti, náš mozog si pamätá, že daná vec bola kupovaná za účelom skrášlenia nášho vzhľadu a spríjemnenia nálady, a preto sa budeme z tohto oblečenia tešiť, čo nám urobí dokonalú náladu a dodá veľkú dávku sebavedomia.  

FARBY A ICH DOLADENIE KU ZVYŠKU OUTFITU 

Analýza farieb nám napovie, čo sa nám hodí, či už k typu pokožky, farby vlasov alebo iným naším charakteristickým črtám. Najlepšie by bolo, ak by ste si vybraný odev v obchode priložili k pleti. Takýmto spôsobom zistíte, či Vám daná farba pristane alebo nespôsobíte pochmúrne. Len čo si zvolíte oblečenie, ktoré Vám sadne, uvidíte, že budete pôsobiť pozitívne aj na Vaše okolie. Práve to, je veľmi dôležité, aby ste na Vašich známych a kolegov pôsobili dobrým dojmom.  

Kombinácie farieb okrovej a korálovej pre osobu s teplým tónom pokožky spôsobí to, že bude pôsobiť pozitívne a veselo. To všetko sa premietne do toho, ako nás budú vnímať ostatní v našom okolí. Oplatí sa tomu venovať osobitnú pozornosť najmä keď idete na pohovor alebo obchodné stretnutie a potrebujete spraviť čo najlepší dojem. Takýmto spôsobom funguje ľudská psychika. V pohodlnom a peknom oblečení vo farbe, ktorá nám pristane, sa budeme cítiť odhodlane, sebavedomo a budeme pôsobiť plný optimizmu.  

Nás internetový obchod ponúka okrem iného aj takéto zaujímavé kúsky: dámske bundy, šaty, dámske čižmy, pánske bundy, pánske joggery, pánske zimné topánky