🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

PÁNSKE JOGGEROVÉ NOHAVICE V ZIME

Pánske joggerové nohavice na zimu sa vyznačujú hrubším materiálom a tmavšími a tlmenými farbami. Svetlé béžové a biele sa objavujú častejšie v letnej sezóne, zatiaľ čo v zime sú na čele v khaki, kamuflážnej, čiernej, tmavomodrej alebo hnedej farbe.

 

Pánske joggerové nohavice sú tiež veľmi praktickou voľbou na zimu. Berúc do úvahy, že spodné manžety nohavíc končia nad členkom, treba myslieť aj na vhodnú obuv. Bude to doplnok. Napríklad pánske vysoké topánky, zateplené tenisky sú v zime ideálne pre každú príležitosť. Mužom odporúčame v zime k joggerom zvoliť topánky s vyšším zvrškom, ktoré poskytnú väčšiu ochranu pred chladom.

 

PRI VÝBERE TOPÁNOK K PÁNSKYM JOGGEROM V ZIME SA ROZHODUJEME PRE NAJTVRDŠÍ ŠTÝL

Keď sa rozhodujeme pre vyššiu športovú obuv, vyberme si jednoduchú pánsku mikinu k pánskym joggerom. Týmto spôsobom síce dostaneme športovejší vzhľad, ale aj tak budeme pôsobiť ležérne. Výberom mikiny s kapucňou a zipsom dosiahneme stopercentne športový stylingový efekt.

 

Klasické dlhé ponožky pre väčšie teplo sa dajú vždy navliecť na spodnú manžetu nohavíc, tým pádom budeme mať istotu, že členky budú v teple. A samotný efekt, ktorý sme vytvorili, nebude viditeľný vďaka vysokým zimným topánkam.

 

SILNÉ ALEBO ZATEPLENÉ JOGGEROVÉ NOHAVICE PRE MUŽOV NA ZIMNÉ OBDOBIE

V zime sú pre mužov pripravené zateplené joggerové nohavice, ktoré sú zvnútra zakončené fleecovou podšívkou. To je skvelá voľba do chladných dní, keď nohavice vyrobené z jednej vrstvy látky nebudú stačiť na to, aby vás chránili pred chladom. Vnútorné oteplenie nie je zvonka viditeľné, pre nositeľa predstavuje ďalšiu, mäkkú vrstvu priliehajúcu k pokožke.

 

Ak to zhrnieme, dá sa povedať, že pánske joggerové nohavice na zimu sa príliš nelíšia od tých, ktoré sa nosia v iných ročných obdobiach, aj keď sú v tomto období oveľa častejšie vyberané v tmavších farbách.