🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

AKO SI VYBRAŤ SPRÁVNU VEĽKOSŤ PLAVIEK? CIEĽ - CÍTIŤ SA POHODLNE A VYZERAŤ FENOMENÁLNE

ČOMU SA TREBA VYVAROVAŤ, ABY STE SA VYHLI MÓDNEMU FAUX-PAS? VYBERTE SI SPRÁVNU VEĽKOSŤ PLAVIEK.

Prečo je také dôležité vybrať si správnu veľkosť plaviek? Ramienka príliš priliehajúce k pokožke, príliš tesné alebo naopak príliš voľné a neustále sa skĺzajúce nohavičky pri každom pohybe, nepríjemne vyčnievajúce košíčky podprsenky – mnohí z nás to poznajú na vlastnej koži, keď im nesprávna veľkosť plaviek skazila celú dovolenku. Dôvod? Všetko totiž chceme zo seba odhodiť a nikdy si to už znova neobliecť. Vyhnite sa preto rýchlemu nakupovaniu plaviek na poslednú chvíľu a pred samotným nákupom sa najprv poriadne premerajte.

AKO SA ZMERAŤ, ABY STE SI VYBRALI SPRÁVNU VEĽKOSŤ VRCHNÉHO DIELU PLAVIEK ?

Jedným z kľúčových rozmerov je obvod tesne pod prsiami, pretože táto časť podprsenky je zodpovedná za správnu podporu pŕs. Správnu veľkosť podprsenky ste našli vtedy, keď sa vám vrch plaviek nebude kĺzať ani dvíhať na tele a vaše poprsie krásne zvýrazní. Ako sa správne zmerať? Jemne stiahnite meter a uistite sa, že predná a zadná časť metra sú na rovnakej úrovni. Od výsledku následne odčítajte 3 centimetre a zaokrúhlite nadol. Toto výsledné číslo hľadajte v tabuľke rozmerov.

Druhým z dôležitých rozmerov je obvod pŕs. Tento výpočet odporúčame merať s podprsenkou bez vypchávok, ideálne sú tenké čipkované podprsenky. Meter umiestnite na najširší bod hrudníka. Ak je vaše poprsie pevné, sa postavte vzpriamene a odmerajte obvod pŕs. Ak však vaše prsia nie sú veľmi pevné, odporúčame vám nahnúť sa mierne dopredu. Toto je druhý rozmer, ktorý je potrebný nájsť vo veľkostnej tabuľke.

AKO VYBRAŤ SPRÁVNU VEĽKOSŤ NOHAVIČIEK ?

Správne zvolená veľkosť vrchného dielu plaviek bude zbytočná, ak sa vám nohavičky skĺznu pri každom pohybe. Pri hľadaní správnej veľkosti najprv starostlivo zmerajte obvod bokov v ich najširšom bode a nezabúdajte brať do úvahy aj tvar svojho zadku. Strih nohavičiek vyberajte najmä podľa tvaru svojho zadku. Máte menší zadok? Odporúčame vám tangá nohavičky. Máte väčší guľatý zadok ? Pre tento typ sú ideálne klasické modely nohavičiek. Pokiaľ máte zadok v tvare „obráteného srdca“, odporúčame vám siahnuť po nohavičkách s vysokým pásom.

V našom internetovom obchode nájdete mnoho štýlových dámskych a pánskych kúskov: k dámskym plavkám jednozačne potrebujete kvalitnú dámsku obuv, dámske šaty či slnečné okuliare.