🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

AKO SI ZVOLIŤ TIE NAJLEPŠIE DŽÍNSY

MODELY SLIM FIT A SKINNY DŽÍNSY. NA AKÝ TYP POSTAVY SA HODIA?

Dámske nohavice - džínsy sú modely, ktoré si ženy najčastejšie vyberajú. Niet sa čomu čudovať, hodia sa takmer ku každému outfitu. Avšak - stojí za to pamätať - že nie každý model džínsov bude vhodný pre každú postavu.

 

Veľmi populárne rifle slim fit sú úzkeho strihu, tesne priliehajúce k nohám. Kopírujú prirodzenú líniu postavy. Ženám, ktoré chcú zakryť svoje bruško, odporúčame model džínsov, ktorý má vyšší pás. Tesné a tvarované nohy budú odvádzať pozornosť od širších bokov, brucha a väčších pŕs. Jedná sa o model džínsov, ktorý bude vyzerať skvele na postavách typu jablko. Ideálne je, ak si v tomto prípade dovolíme širší oversize top, napríklad dámsky jemný pletený sveter alebo dámsku tuniku.

 

Ak sa chcete cítiť pohodlnejšie, vyberte si model úzkych džínsov. Ako už názov „ slim fit“ napovedá - tieto rifle budú ako vaša druhá koža, takže sa v nich nemusí každý cítiť dobre. Model úzkych fit džínsov nosených s vysokými podpätkami úžasne predĺži nohy a vytvaruje siluetu. Určite sa oplatí ísť do obchodu s priateľom, ktorý nám poradí, ktorý model džínsov - skinny alebo slim fit - na nás vyzerá lepšie.

 

ROZTRHANÉ „ MAMA “ DŽÍNSY

Model dámskych „mama“ džínsov zamaskuje bruško a zoštíhli lýtka. Nohavice džínsov „mama“ končia tesne nad členkami - odhaľujú najužšiu časť nohy. Vyzerajú skvele v športových kombináciách - s dámskymi teniskamia bomber bundami. Pre koho sú vhodné „mama“ rifle? Pre ženy, ktoré si pri stylingu cenia pohodlie a ležérnosť.

 

Mierne spadnutý pás, voľnejšie nohavice a početné natrhnuté časti sú charakteristickými znakmi daných riflí. Tieto rifle milujú ženy na celom svete najmä pre svoju šibalskú povahu. Kombinované s topánkami na vysokých podpätkoch a doladené kabelkou v trendy sfarbení, zaujmú na prvý pohľad.  Svedčí to o pôvodnom charaktere majiteľa.

 

Jar štýlovo - stojí za to osviežiť svoj vzhľad a obohatiť šatník o dámske rifle s otvormi. Biele alebo čierne džínsy oblečené s tričkom v pastelovej farbe, k tomu topánky s vysokými podpätkami, to je zárukou módneho vzhľadu nielen na každý deň, ale aj na večer v klube s priateľmi. Musíme len vymeniť doplnky a môžeme vyraziť do ulíc.