🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

TALIANSKY ŠTÝL V MÓDE - ŠTÝL PLNÝ ŽENSKOSTI

LEŽÉRNY TALIANSKY ŠTÝL

Skvelou voľbou na neformálnu kombináciu v ležérnom tóne sú dámske slim fit rifle v odtieni tmavomodrej, bunda do pásu v klasickej modrej a svetlá košeľa.

Taliansky štýl v móde je tiež veľkou príležitosťou pre výrazne doplnky. Sú rovnako dôležité ako kvalita oblečenia, ktoré si talianky vyberajú. Typickým doplnkom pre talianky je tiež šál, uviazaný okolo krku v kombinácii tmavomodrej a červenej a k tomu okuliare s výrazným rámom. Takto zostavený outfit bude vhodný nielen do práce, ale aj na obed s kamarátkou.

AKO SA OBLIECŤ NA RANDE V TALIANSKOM ŠTÝLE

Jednou zo základných vecí v šatníku talianskych žien sú šaty zvyčajne vo dvoch farbách - čiernej a červenej. Ideálny strih šiat na rande sú tie ktoré odhaľujú poprsie. Talianske ženy tiež často používajú červenú, ktorá je synonymom ženskosti. A ak sa rozhodnú pre čiernu, často ju doplnia zmyselnou čipkou. Celok outfit doplnia vysoké podpätky a farebná kabelka.

TALIANSKA ELEGANCIA

Práve táto nenútená elegancia odlišuje taliansky štýl od ostatných. Mohli by sme povedať, že taliani majú eleganciu v krvi. Prevládajú tu luxusné materiály a jednoduché strihy či už su to maxi alebo midi šaty, šaty s polka vzorom alebo kvetmi a k tomu prehodená bunda cez plece. Na nohy je vhodné si obuť vysoké podpätky, šľapky, mokasíny alebo sandále.

Ako vidíte, taliansky štýl je zameraný na detaily, oblečenie musí navzájom dokonale ladiť. Najčastejšie kombinácie sú: tmavomodrá, čierna, biela a červená. Zrak tiež priťahujú farebné šatky, topánky s viazaním nad členkom, lesklé náhrdelníky, náramky, čiapky. Jedným slovom, plnosť ženskosti.