🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

AKÝ TYP TOPÁNOK SA NAJVIAC HODÍ K ŠATÁM?

AKÉ TOPÁNKY ZVOLIŤ K TYLOVÝM ŠATÁM ? PODPÄTKY NA PLES, TENISKY NA KAŽDÝ DEŇ

Pýtate sa, aké topánky zvoliť k šatám na každodenné nosenie ? Utratili ste peniaze za trendy tylové šaty, ktoré ste mali oblečené raz na plese a teraz na nich sadá prach vo vašom šatníku ? Zmeňte to! Zaraďte ich k vašim každodenným kúskom. Stačí si k nim obliecť tenkú mikinu s potlačou alebo pletený kardigán a na nohy si obujte biele tenisky. Počas chladnejších dní k nim dolaďte čiernu koženú bundu. Takáto kombinácia bude pôsobiť mimoriadne štýlovo či už do práce alebo na rande. Pokiaľ však idete na formálny večierok alebo svadbu, siahnite po topánkach na podpätku. Vďaka rôzne doladenej obuvi k rovnakým šatám vytvoríte nespočetné množstvo outfitov na rôzne príležitosti.

ŠATY V ŠTÝLE BOHO – KTORÉ TOPÁNKY SA HODIA K MAXI ŠATÁM ?

Dlhé vzorované šaty v bohémskom štýle sa nosia už niekoľko letných sezón, takže nie je prekvapením, že budú hitom aj tohto leta. Sú veľmi pohodlné a neskutočne ženské. Aké topánky k ním však zvoliť? Všetko závisí od príležitosti. Pri neformálnej príležitosti bude kombinácia s bielymi teniskami a džínsovou bundou vyzerať skvele. Ak však chcete, aby váš outfit pôsobil elegantnejšie, zvoľte sandále na podpätku a džínsovú bundu obmeňte za dlhšiu bundu v zemitých odtieňoch. Nezabudnite na doplnky – ležérny vzhľad vám dodá originálna čiapka a náramky v štýlovej farbe.

Aké topánky sa teda hodia k šatám najviac ? Ako vidíte, túto sezónu sa okrem klasických topánok na vysokom podpätku oplatí mať vo svojom šatníku aj tenisky rôznych farieb a štýlov. Práve vďaka nim vytvoríte perfektné kombinácie, na ktoré by ste pred tým možno ani nepomysleli.

Prezrite si našu ponuku dámskych tenisiek, sandál a šiat a vyberte si vaše vytúžené kúsky.