🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

AKÝ ŠTÝL OBLIEKANIA SA HODÍ PRE VAŠU POSTAVU ?

NÁJDI SVOJ TYP POSTAVY A VYSKLADAJ SI SKVELÝ OUTFIT! 

Skutočný revolucionár dámskeho šatníka - Coco Chanel opakovane zdôrazňovala, že móda sa nezakladá len na šatách a látkach, ale najdôležitejšia je žena, ktorá ich nosí. Preto je dôležité nájsť svoj typ postavy, aby sme mohli zvoliť ten správny outfit či už ideme na svadbu,  do práce, alebo na párty s priateľmi. 

ŠATY VHODNÉ PRE TYP POSTAVY HRUŠKA - ZAMERAJTE SA NA VÝSTRIH 

Aký dizajn šiat, bude vhodný pre dámy s týmto typom postavy najlepší? Určite taký, ktorý efektívne zdôrazní jeho výhody: štíhly, zreteľne vyznačený pás a krásny lákavý výstrih. Vyberte si výstrihy v tvare V a štýly so zaviazaním v páse. Napríklad košeľové šaty s viazaním v páse, dokonale zvýraznia Vašu líniu pásu. Aby ste udržali rovnováhu a odviedli pozornosť od širších bokov - odporúčame nosiť bohato zdobené šaty v hornej časti, spodnú časť však nechať v jednoduchých strihoch.  

ŠATY PRE TYP POSTAVY JABLKO - VÝRAZNÝ DEKOLT ALEBO ŠTÍHLE NOHY 

Najväčšími výhodami tohto typu postavy je plný dekolt a štíhle nohy. Pri hľadaní dokonalého strihu šiat, by ste si mali zvoliť strih, ktorý ich najlepšie zvýrazní. Takže sa rozhodnite pre strihy ktoré Vám zakryjú vyčnievajúce bruško  a zamaskujú nedostatok pásu. Vyhnite sa tiež lesklým a ťažkým látkam,  dajte prednosť vzdušným materiálom, aby  ste sa cítili pohodlne.  V spodnej časti, však zvoľte priliehavé nohavice, ktoré zdôraznia Vaše prednosti. 

TYP POSTAVY PRESÝPACIE HODINY - ZVOĽTE ROVNÉ STRIHY, KTORÉ ZVÝRAZNIA VAŠU SILUETU 

Ktoré šaty sa hodia k tomuto typu postavy ? Táto proporčná, veľmi ženská postava, si zaslúži vyniknúť. Kráľovná sexepílu - Marylin Monroe - to vedela úplne dobre a výhody svojej postavy šikovne zdôrazňovala zmyselnými strihmi. Stojí za to inšpirovať sa jej jedinečným štýlom a zvoliť si strih šiat, ktoré ukážu nepopierateľné výhody presýpacích hodín: okrúhlu, zreteľne vyznačenú líniu poprsia, bokov a štíhly pás. Zvoľte strihy v tvare ceruzky, šaty s úzkym lemovaním,  predeľte ich opaskom. Ideálne sú aj rovné sukne alebo do tvaru A. 

TYP POSTAVY OBRÁTENÝ TROJUHOLNÍK - UKÁŽTE NOHY 

Ste vlastníkom takzvanej figúry obráteného trojuholníka - teda mohutnejších, širších ramien v kontraste s úzkymi bokmi a štíhlymi nohami? Perfektný strih šiat pre Vás, by mal mať štíhly výstrih v tvare písmena V a bohato zdobený spodok - ktorý účinne upúta pozornosť. Vďaka týmto jednoduchým trikom, opticky zoštíhlite vrch svojej postavy a dodáte jej správne proporcie - to stačí na to, aby vaša postava „chytila rovnováhu“. Noste ozdoby a asymetriu s hrdosťou, aby ste odhalili svoje tvarované nohy. Vyhnite sa šatám s tenkými ramienkami a výstrihmi, ktoré zbytočne odhaľujú ramená. 

Každá z nás je iná a každej vyhovuje niečo úplne iné. Našťastie, módni návrhári vytvorili štýly šité na mieru každému typu postavy. Preto s hrdosťou nosme pre nás dokonalé strihy a vedome maskujme drobné nedostatky, ktoré ešte silnejšie zdôrazňujú naše silné stránky. 

  

Navštívte naše: letné šaty, ležérne šaty, dámske papuče, dámske mikiny