🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

BUĎTE TRENDY AJ V SYCHRAVOM POČASÍ: ČO SI OBLIECŤ?

BUĎTE TRENDY AJ V SYCHRAVOM POČASÍ: ČO SI OBLIECŤ?

Bezstarostné leto pomaly odchádza a s ním aj množstvo žiarivých a sýtych farieb. Na jeseň sa do našej pozornosti dostáva kombinovanie tmavých odtieňov a vrstvenie jednotlivých kúskov. Celý proces nie je náročný, no je dôležité vedieť, ako farby kombinovať a aké materiály si spolu rozumejú najlepšie.

 

LAĎTE TÓN V TÓNE

Na kombinovanie viacerých farieb je najlepšia technika tón v tóne. Tá sa postará o to, že všetky kúsky, ktoré si oblečiete, sa budú navzájom rešpektovať. Plus, vytvoria pekný celok, pretože jedna farba zvýrazní tú druhú. Ladenie tón v tóne nie je náročné. Stačí, aby ste vedeli, ako na seba jednotlivé farby reagujú. Napríklad, o skvelý outfit sa postará béžová s hnedou a bielou. Ide o jemnú kombináciu pravých jesenných odtieňov. Druhou možnosťou je niečo tmavšie, napríklad hnedá, vínovo červená a čierna. Pri ladení sa držte jedného pravidla – v outfite by nemali byť viac ako tri farby. Výsledok by mohol pôsobiť príliš chaoticky. Okrem toho tiež platí, že medzi prvou a treťou farbou musí byť určitý prechod. Napríklad, v kombinácii hnedá, vínovo červená a čierna si túto úlohu plní vínovočervená. Skok medzi hnedou a čiernou je totižto príliš výrazný a veľký.

 

 

NOSTE VIAC VRSTIEV

Leto je o nosení jednej vrstvy, jeseň je zas presným opakom. Užite si chladné počasie tým, že na seba navrstvíte niekoľko kúskov. Aj v tomto prípade sa však držte ladenia tón v tóne, aby ste neskombinovali úplne odlišné farby. Vrstvenie je hra viacerých materiálov a farieb. Nebojte sa zvoliť niečo nevšedné a zaujímavé. Pritiahnite pozornosť svojím jesenným outfitom. Zvýraznite postavu štýlovými dámskymi členkovými čižmami na opätku. Obujte si ich k sukni, šatám či nohaviciam. Výber je na vás.

 

TMAVÉ ODTIENE ROZBITE BIELOU

Jeseň nás každý rok pripravuje na najchladnejšie obdobie, zimu. A síce je charakteristická skôr tmavšími odtieňmi, neznamená to, že musíte chodiť len v čiernej. Okrem nej vyzerá dobre béžová, karamelová, hnedá, pastelová ružová, telová, tehlová, horčicová žltá a množstvo ďalších. Všetky tieto farby sa dajú navzájom ladiť tak, aby vznikol peknýcelok. Dôležité ale je, aby ste nezabúdali tmavé farby niečím rozbiť. Tým si zaistíte, že výsledný efekt nebude mdlý a nudný. Najlepším riešením na rozbitie tmavého celku je biela. Spolu s čiernou ide o najuniverzálnejšie farby vhodné po celý rok. Dodajte ju do svojho outfitu vo forme trička, nohavíc či topánok. Dokonca, skvelo bude vyzerať aj biela dámska prechodná bunda.

 

NEBOJTE SA VÝRAZNEJŠÍCH FARIEB

Nie každý je milovníkom béžových a oranžových odtieňov. Ak do tejto skupiny patríte aj vy, netreba sa ničoho báť. Na jeseň môžete nosiť aj iné farby. Okrem čiernej a bielej vyskúšajte pastelové možnosti. Sú to napríklad pastelová ružová, modrá, zelená či fialová. Pastelové odtiene sú charakteristické tým, že sú výrazné, no nie tak, ako klasické alebo neónové. Sú jemnejšie a štýlové. Výborne si rozumejú s bielou aj čiernou.

 

ČIERNA TO ISTÍ

Pre tých, ktorí by chceli staviť na klasiku a nechcú skúšať nič nové, je tu vždy čierna. Univerzálny a nadčasový odtieň. Vyzerá dobre, priťahuje pozornosť a jednoducho sa kombinuje s inými farbami. Čierna je základom šatníka. Nemala by chýbať nikomu. Zaobstarajte si ju vo forme trička, nohavíc aj obuvi. Dámske čižmy na vysokom opätku vedia predĺžiť postavu a dodať outfitu šmrnc.

 

TRENDY JESEŇ

Štýlovo a trendy nemusíte vyzerať len počas jari a leta. Jeseň je ako stvorená na rôzne módne kreácie. Kombinujte, laďte a vytvárajte zaujímavé outfity. Nechajte sa inšpirovať najnovšími trendmi a doplňte svoju zbierku o kvalitné čižmy, kabáty či nohavice.