🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

BUSINESS MEETING – PORADÍME, AKO VYZERAŤ PROFESIONÁLNE AJ V LETE

BUSINESS MEETING – PORADÍME, AKO VYZERAŤ PROFESIONÁLNE AJ V LETE

Máte stretnutie a potrebujete vyzerať profesionálne? Alebo je vo vašej práci určitý dress code, ktorý musíte dodržiavať? Či už patríte do prvej alebo druhej skupiny, niekedy sa zdá, že letné formálne oblečenie neexistuje. Každý nosí pohodlné voľné kúsky, šortky, šľapky alebo plátenky. Ako teda vyzerať profesionálne a dobre aj v lete?

 

STAVTE NA LODIČKY

Lodičky sú obľúbenou obuvou, ktorá sa dá nosiť počas celého roka. Najlepšie vám v nich bude na jar a v lete, keď je vonku sucho, neprší a a nemrzne. Obuť si ich môžete s pančuškou aj na holú nohu. Vďaka tomu budú vaším najväčším pomocníkom počas všetkých tropických dní. Lodičky vyzerajú skvelo s nohavicami, sukňou aj dámskymi šatami. Opticky predĺžia nohy, pritiahnu pozornosť a zaujmú už z diaľky. Ich silnou stránkou je to, že ich nájdete v mnohých prevedeniach. Niektoré sú vyššie, iné zas nižšie. Kúpiť si môžete tiež modely s hrubším a tenším opätkom. Výber je čisto na vás. Najlepšie vyzerá čierne prevedenie, ale počas jari a leta sa skvelo hodí aj ružová, červená, zelená alebo modrá. Nebojte sa experimentovať.

 

VYBERTE SI VOĽNÝ DÁMSKY OVERAL

Nie je nič horšie, ako si v lete obliecť obtiahnuté šaty. Rýchlo sa v nich spotíte a bude vám veľmi teplo. Nehovoriac o tom, že sa možno prichytíte pri tom, ako náročne a ťažko dýchate. Úzke šaty nechajte doma. Siahnite po voľných a štýlových dámskych overaloch s možnosťou stiahnutia. Opasok alebo šnúrka vyformujú postavu a opticky zmenšia pás. Veľkým benefitom je tiež to, že overal vyzerá vo všeobecnosti trendy a elegantne. Pokojne ho noste počas celého roka. Správne zvolený dámsky overal predĺži nohy a vyformuje postavu. Keď ho skombinujete s lodičkami, máte postarané o úspech.

 

 

ELEGANTNÉ ŠATY V BUSINESS ŠTÝLE

Dámske elegantné šaty nemusia byť len úzke a nekomfortné. Práve naopak. Na výber máte stovky rôznych modelov, od voľných až po tie so sukňou do tvaru A. Základom je správna farba. Tá by nemala byť príliš krikľavá. Najlepšie spravíte, keď zvolíte sivú, tmavomodrú a čiernu. Tmavé odtiene vyzerajú profesionálne a elegantne. Plus, zbavia vás kíl navyše. Následne je dôležitý celkový strih. Šaty by mali lichotiť postave. To znamená, že musia vedieť zvýrazniť pás a celú vrchnú časť. Najlepšie je, keď má kúsok opasok alebo šnúrku v páse. Sami si viete upraviť, ako bude sedieť. Spodná časť šiat je síce dôležitá, no nie tak, ako tá vrchná. V ponuke si vyberáte z viacerých prevedení. Ak chcete skryť kilá navyše, zvoľte sukňu v tvare písmena A. Keď vám na tom nezáleží, pokojne siahnite po úzkom rovnom type.

 

DÔLEŽITÉ SÚ TIEŽ DOPLNKY

Okrem obuvi a oblečenia nezabúdajte ani na doplnky. Tie tvoria dôležitú súčasť celého outfitu. Nevýhodou leta je to, že nemôžete vrstviť blúzky s kabátikmi alebo šaty s peknými blejzermi. To ale neznamená, že celý váš look bude nudný a prázdny. Práve naopak. Outfit skrášlite štýlovou kabelkou. Tá by mala byť praktická, aby ste do nej mohli uložiť všetky pracovné aj osobné veci. Siahnite po type shopper s množstvom úložného priestoru. Prípadne si vyberte väčšiu crossbody tašku. Keď máte kabelku vybranú, že dôležité siahnuť po kove. Inak povedané retiazkach, náramkoch a náušniciach. Vyberajte si vždy len jednu, maximálne dve možnosti. Outfit nesmie byť preplnený, aby nevyzeral príliš lacno.

 

 

VYZERAJTE PROFESIONÁLNE ZA KAŽDÝCH OKOLNOSTÍ

Vytvorenie profesionálneho business outfitu môže byť v lete náročnejšie, ako sa zdá. Vysoké teploty spôsobujú, že by sme najradšej nosili len voľné šaty a šľapky. Využite naše praktické rady. Vytvorte tie najkrajšie kombinácie formálneho oblečenia ešte dnes.