🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

S ČÍM KOMBINOVAŤ DÁMSKE JARNÉ BUNDY?

BUNDA K ELEGANTNÝM ŠATÁM

Krátka bunda k šatám na svadbu ? Prečo nie. Nelámte si s tým hlavu. Je mýtus, že k elegantným šatám sa hodí len sako alebo bolerko. Pokiaľ premýšľate o kombinácii koženej bundy so vzdušnými šatami, choďte do toho! K elegantným šatám jednoznačne odporúčame koženú bundu v klasickej čiernej farbe. Krátka štýlová bunda v kombinácii s elegantnými šatami zvýrazní pás a nechá celému vzhľadu nadobudnúť moderný charakter.

ŠPORTOVÁ ELEGANCIA: NA JAR BOMBER BUNDA AJ K BUSINESS OUTFITU

Dajú sa športové jarné bundy kombinovať s klasikou dámskeho šatníka – a to s elegantnou bielou košeľou a čiernymi nohavicami? V rámci jarného šialenstva vám odporúčame mixovať rôzne farby a štýly. Zaujímavý efekt určite docielite kombináciou voľnej bielej košele s bomber bundou vo výraznej farbe. Namiesto klasických čiernych nohavíc skúste siahnuť po čiernych legínach s vysokým pásom a bielymi teniskami. Kabelku nechajte tentokrát doma a vymeňte ju za štýlový batoh. Takáto športová elegancia bude ako stvorená pre mnoho príležitostí: do kancelárie, na popoludňajšiu kávu s kamarátkou alebo dokonca na dlhú sobotnú prechádzku v parku.

Dámske jarné bundy od najmódnejších návrhárov na jar a leto 2020 ponúkajú mnoho možností na zaujímavé kombinácie. Farebná imitácie kože sa bude k šatám určite hodiť. Rovnako skvelo bude vyzerať aj džínsová bunda so šnúrkami alebo volánmi. Pomocou týchto kúskov dokážete vytvoriť fantastické outfity v boho štýle. Neónové odtiene zasa dodajú energiu aj tým najmonotónnejším kombináciám a budú vyzerať najlepšie na pozadí jednoduchých strihov a základných farieb.

Prezrite si naše dámske bundy a nakombinujte si ich podľa vlastného vkusu s obuvou, kabelkounohavicami alebo šatami.