🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

POHODLNÁ A ZÁROVEŇ TRENDY OBUV? ANO! SPOZNAJTE HITY JARNEJ SEZÓNY

Aj keď sa objavilo veľa nových farebných trendov, ako jemné pastelové farby alebo klasika vo forme bielej, čiernej, hnedej a sivej, i na jar uvidíme množstvo žiarivých odtieňov počínajúc slnečnou žltou, neónovou oranžovou až po jasnú zelenú či modrú. Odvážne odtiene sa však netýkajú len sandálov či espadriliek, rôznofarebnosť si zachovajú i tenisky a sneakery.

Novinka!!! Keďže móda 70. rokov sa objavila ako jeden z najväčších trendov v tejto sezóne celkovo, nie je divu, že platformové podrážky nájdete pri všetkých druhoch a štýloch topánok. Počínajúc platformami s ozdobami, cez sandále s otvoreným prstom až po športové topánky. Vo všetkých štýloch topánok budú na jar i v lete dominovať najmä platformy. Ak však nie sú topánky na platforme pre vás tým pravým orechovým, nezúfajte, módny svet prichádza aj s inými pútavými verziami topánok.

TENISKY

Hoci zateplené tenisky už rozhodne môžeme odložiť do botníka, športový vzhľad a tenisky budú túto jar opäť IN. Okrem klasických tenisiek, môžete opäť túto jar svoje nohy rozmaznávať v pohodlí sneakerov, ale aj nízkych tenisiek. Samozrejme neochvejným hitom budú viacfarebné tenisky a sneakery na platforme, ktoré na prvý pohľad upútajú a pridajú každej postave pár centimetrov navyše a tak ju opticky zúžia. Aj v športovom chceme predsa vyzerať okúzľujúco a štýlovo. Viacfarebné a neónové verzie tenisiek sú hitom tohtoročnej jari, vyskúšajte ich!

MOKASÍNY

Že neveríte? Je to skutočne tak. Jar 2020 so sebou prináša revival tradičných konzervatívnych mokasín, ktoré využijete nielen na nákupy do mesta, ale aj na mierne náročné prechádzky. Pokiaľ však chcete zostať verné svojim obľúbeným balerínkam, ani tu vám módna polícia neukáže stop. Neónové baleríny pôsobia na každej nohe sviežo a mladistvo.

ESPADRILKY

Dámske espadrilky sa na jar vracajú s veľkým očakávaním. Hoci si zachovávajú svoju pohodlnosť a komfort, tentokrát sú navrhnuté v rozmanitých druhoch a štýloch. Vybrať si môžete zo širokej škály štýlov od hrubých platforiem a viazania pomocou remienkov až po zdobenie kamienkami, strapcami či inými aplikáciami. Znova nájdeným objavom sú espadrilky s viazaním na nohu, ktoré so sebou prinášajú určitú sofistikovanosť a eleganciu. Absolútnou novinkou v nosení týchto topánok je viazanie alebo šnurovanie espadriliek cez nohavice pri členku alebo aj vyššie na nohe.

SANDÁLE

V najteplejších dňoch každá žena ocení kvalitné a pohodlné sandále, ktoré poskytujú nohám nielen dostatočnú vzdušnosť, ale tiež vyzerajú štýlovo a trendy. Tak ako pri ostatných typoch letných topánok i sandále sa budú tento rok niesť v znamení rôzne hrubých platforiem.

Avšak to nie je všetko! Keďže minuloročný hit v štýle sandálov s opätkami sa dostal ku kraľovaniu až na konci leta, tento rok sa vracia späť v celej svojej kráse. Opätky môžu byť hrubé a vysoké alebo naopak aj nízke a tenké, hlavné je aby sa vaše nohy cítili pohodlne. Takisto viazanie sandálov na nohu, či remienky dodajú vašim topánkam šmrnc, potrebnú eleganciu a samozrejme stabilitu.

Ak sa už nemôžete dočkať až si nové topánky vyskúšate, nazrite do jarnej kolekcie u nás na MODANOEMI, určite si vyberiete kúsky, ktoré vás potešia pohľadom i prijemným nosením.