🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

ČO JE MINIMALIZMUS OBLEČENIA?

AKO VYTVORIŤ MINIMALISTICKÝ ŠATNÍK?

Minimalizmus oblečenia by sa mal začať dôkladným vyčistením šatníku. To nemôže byť inak, mali by ste sa zbaviť vecí, ktoré z rôznych dôvodov nenosíte: pretože sú príliš veľké, príliš malé, vyzerajú zle, alebo jednoducho najlepšie časy ich nádhery sú za nimi a v súčasnosti vyzerajú unavene z dlhých rokov nosenia.

Čo bude ďalej? Vyberme si maximálne desať vecí, ktoré dáme dohromady na budúci týždeň. Vyperieme ich, vyžehlíme, pripravíme ich tak, aby sme ich mohli dať na ďalší deň. Čo by malo byť medzi nimi? Po prvé, odevy ktoré sú základne. Samozrejme tie, ktoré zodpovedajú vášmu individuálnemu typu postavy a zodpovedajú vášmu farebnému typu. Konečný výber by sa preto mal starostlivo zvážiť. V nasledujúcich dňoch určite zistíte, čo vám môže chýbať v šatníku, napríklad odevy a doplnky, ktorými by ste mali doplniť svoj minimalistický šatník, aby bol kompletný.

MINIMALIZMUS OBLEČENIA - VAŠE ZÁKLADNÉ „MUST HAVE“

Dobre zložený minimalistický šatník musí prísne odrážať vaše preferencie oblečenia. Napriek tomu existuje univerzálny zoznam vecí, ktoré by bezpochyby mali nájsť miesto na policiach. Hovoríme o základných farbách, zodpovedajúcich jednému zo štyroch typov ročných období: jar, leto, jeseň a zima.

Tento zoznam zahŕňa okrem iného: dámske rifle a elegantné dámske tričká - minimálne dve tmavé a svetlé, trenčkt, workerydámske tenisky, dámske vysoké podpätky, dámske papuče, kabelky a povinné košele - klasická biela a jedna v inej základnej farbe.

Ako vidíte, minimalizmus v odevoch znamená úplný nedostatok vecí „len pre prípad“. Takéto oblečenie, ktoré bolo v šatníku už roky, a jeho úlohou je v ňom zohrávať miesto a nič iné, tam už viac nebude. Najväčšou výhodou odevného minimalizmu je skutočnosť, že sa určite nestratíte v bludisku zbytočných vecí a budete vedieť, čo si každý deň obliecť. Koniec koncov, budete si vyberať z vecí, ktoré sa vám veľmi páčia.