🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

CAMO OBLEČENIE JE MÓDNE - HIT ALEBO ZLÝ KROK ?

CAMO OBLEČENIE - DÁMSKE OBLEČENIE

 Vojenský štýl je určite silným trendom, ktorý podporuje spravodlivosť pohlavia. Avšak ako skombinovať kamufláž s iným oblečením, aby to vyzeralo žensky? Jedným si môžeme byť istí, že maskáčové oblečenie bude dominovať celému outfitu.

 Preto je pri výbere camo oveľa výhodnejšie zvoliť iba jednu položku oblečenia s vojenským motívom: napríklad dámske jogger nohavice, dámsku prechodnú bundu alebo dámske tričko. Zvyšné kúsky outfitu odporúčame vybrať v jednej farbe, bez akýchkoľvek ďalších vzorov.

 A čo topánky? Odvážnou verziou sú čierne dámske sandále, alebo jednoducho dámske šľapky v kombinácii s jogger nohavicami. Trochu pokojnejšou variantnou sú klasické dámske tenisky. A nakoniec, v chladnejšom počasí prehoďte cez seba čiernu koženú bundu, čo bude už len čerešnička outfitu.

 

CAMO OBLEČENIE - PÁNSKE OBLEČENIE

Farby, ktoré vyzerajú dobre v kombinácii s maskáčovým oblečením sú predovšetkým: biela, čierna, béžová a šedá. Nechajte ich sa stať základom pre vaše outfity s maskáčovým oblečením v hlavnej úlohe.

 Rovnako ako pri dámskom oblečení, ak si vyberiete maskáčový top, napríklad pánske tričko, spodná časť odevu by mala zostať jednofarebná. Pánske jogger nohavice v kombinácii s kamuflážou vyzerajú veľmi zaujímavo, najlepšie skombinované s tričkom v klasickej čiernej farbe. Ak si vyberieme maskáčovú pánsku bomber bundu, je lepšie ďalšie kúsky zvoliť jednoduché.

 

PRE KOHO JE CAMO?

Všetci, ktorí si cenia originalitu a silný charakter trendov v móde, sa v maskáčových odevoch určite budú cítiť skvele. Okrem toho ak sa radi venujete štýlom a často hľadáte svoju vlastnú módnu cestu, je camo pre Vás to pravé. Táto vojenská tlač dodáva siluete veľkú dávku sebavedomia a intenzity. Skúsite?