🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

CULOTTE NOHAVICE - NÁVRAT MÓDY 90. ROKOV

CULOTTE NOHAVICE - NÁVRAT MÓDY 90. ROKOV A HIT NADCHÁDZAJÚCEJ SEZÓNY JAR / LETO 2021

Móda sa veľmi rada vracia. Príkladom toho sú nohavice culottes. Vrátili sa na módne móla a v uliciach sa objavili v novej verzii. Culotte nohavice majú strih sukne-nohavíc. Vyznačujú sa širokými nohavicami končiacimi v strede lýtok. Culotte nohavice sa najčastejšie dodávajú vo verzii s vyšším pásom. Materiál, z ktorého sú vyrobené, môže byť naozaj rôznorodý - tuhšie látky, džínsy, pleteniny, bavlna atď. Výhodou culottes je, že sa hodia k mnohým štýlom, elegantným aj k každodenným. Všetko závisí od toho, s akými ďalšími odevmi sa budú kombinovať. Niet pochýb o tom, že culotte nohavice sú dnes nevyhnutnosťou v šatníku každej ženy, ktorá miluje módu a súčasné trendy.

CULOTTE NOHAVICE - AKEJ POSTAVE SEDIA? AKO ICH NOSIŤ?

Culotte nohavice sa určite hodia k vysokým dievčatám s dlhými nohami. Vďaka dĺžke nohavíc culottes, ktoré končia uprostred lýtok, opticky trochu skracujú nohy. Vyzerajú dobre, ak sú kombinované napríklad s topánkami na vyšších podpätkoch. Culotte nohavice sú ideálne pre ženy s hruškovou siluetou. Ženy so širšími stehnami by mali nosiť široké a voľné culotty, pretože dokonale maskujú stehná. Žena s postavou presýpacích hodín bude v culottes vyzerať veľmi zmyselne a žensky. Culotte nohavice zdôrazňujú ženský pás každej postave v tvare presýpacích hodín. Culottes by mali byť kombinované s elegantnými tričkami. Culotty vyzerajú veľmi elegantne spolu so saténovou blúzkou uviazanou veľkou mašľou pri krku. Dámske blúzky s nafúknutými rukávmi sú taktiež dobrou voľbou. Touto kombináciou získame vynikajúci retro a vintage štýl.

Ležérnejšiu verziu culotte nohavíc je možné kombinovať s jednoduchým tričkom jednofarebnej farby alebo so zaujímavou potlačou. Okrem toho si môžeme obliecť krátku rifľovú bundu, koženú motorkársku bundu alebo sako s dvojradovým zapínaním. Culotte nohavice - vďaka zvýšenému pásu - vyzerajú skvele aj vo verzii s krátkym topom. Pokiaľ ide o módne farby culottes, odporúčame vám ako elegantné kombinácie klasickú čiernu, tak všetky odtiene béžovej, hnedej a šedej. Skutočne sa tomu medze nekladú.

AKÉ TOPÁNKY SI MÁM ZVOLIŤ K TYPU CULOTTE NOHAVÍC?

Ako už bolo spomenuté vyššie! Pre culottes stojí za to obuť si vyšší podpätok. Môžu to byť: klasické vysoké podpätky, klinové podpätky, čižmy na stĺpiku alebo tenké podpätky. Viazané čižmy s masívnejšou podrážkou, módne túto sezónu, sa k culottes hodia veľmi dobre. V tomto vydaní dostanú culotty väčší „šmrnc“. Na jesenné a zimné obdobie sa culotte nohavice hodia k topánkam s vyšším zvrškom. Môžete tiež zvoliť čižmy alebo kovbojské topánky. Na leto môžete bez obáv zvoliť sandále. Stojí za to obuť si sandále s nude odtieňom, aby ste minimalizovali efekt optického skrátenia nôh.

Pozrite si tiež: dámske nohavice, dámska obuv, dámske oblečenie, pánske oblečenie