🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

NÁJDITE SVOJ ŠTÝL: NA ČO SA ZAMERAŤ PRI VÝBERE OBLEČENIA?

ŠTÝL SA ODVÍJA OD OSOBNOSTI

Štýl každého človeka sa odvíja od jeho osobnosti. To je dôvod, prečo máte radi iné veci ako vaša sestra, kamarátka alebo mama. Napríklad, ak ste romantická povaha, s veľkou pravdepodobnosťou preferujete pastelové a jemné farby.

Netreba zabúdať na to, že štýl sa neorientuje len na módu. Zasahuje aj do iných oblastí. Ovplyvňuje napríklad to, ako sa líčime, aký účes nosíme a čo pozeráme alebo čítame. Na chvíľu sa zastavte a zanalyzujte svoj život. Zistite, k čomu inklinujete. Pomôže vám to pri jeho objavovaní.
 

NAZRITE DO VÁŠHO ŠATNÍKA

Ak ste doteraz nakupovali bez plánu alebo premýšľania, pravdepodobne ste sa držali toho, čo máte radi. Predsa len, nekupovali by ste si oblečenie, ktoré sa vám nepáči. Šatník vám preto niečo o vašom štýle napovie.

Zistíte, či nosíte len jednu alebo viac farieb. Prípadne o aké farby ide. Spolu s oblečením prezrite aj doplnky. Máte ich veľa alebo málo? V akom štýle sú? Svoje odpovede si môžete zapísať, prípadne si ich len zapamätajte.
 


INŠPIRUJTE SA OSTATNÝMI

Ak si chcete kúpiť štýlové dámske oblečenie podľa vášho štýlu, musíte sa nechať inšpirovať ostatnými. Nemusí ísť však len o celebrity. Nájdite si nejakú osobu, ktorá je vám blízka. Pozrite, aké šaty, sukne alebo tričká nosí vaša kamarátka.

Skvelou inšpiráciou môžu byť módni návrhári alebo módne domy. Každú sezónu budete informovaní o novinkách z prvej ruky.


VYTVORTE SI ZÁKLAD ŠATNÍKA

Množstvo ľudí má plný šatník, no nemajú si čo obliecť. Kde je problém? Odpoveď je jednoduchá. V type oblečenia.

Ak chcete vytvoriť pekný outfit, doma musíte mať nielen zaujímavé a trendy kúsky, ale aj jednoduché základné oblečenie. To znamená, čierne nohavice, klasické rifle, biele tričko či koženú bundu.

K tomuto základu následne pridajte štýlové oblečenie pre ženy. Čiže novinky v danom roku alebo nejaké módne výstrelky. Uvidíte, kombinovanie outfitov bude omnoho jednoduchšie.


NEBOJTE SA VYSKÚŠAŤ NIEČO NOVÉ

Keď zistíte, aký je váš štýl, nebojte sa vyskúšať niečo nové. Vyjdite z komfortnej zóny a zaexperimentujte. Napríklad, ak ste minimalisti, v jeden deň outfit navrstvite. Pridajte niekoľko doplnkov a zoberte si výraznú kabelku.

Takýmto spôsobom zistíte, či sa v inom štýle necítite rovnako dobre. Ak nie, nevadí. Za vyskúšanie nič nedáte.
 

OBLEČENIE VÁM MUSÍ SEDIEŤ

Koľkokrát ste si kúpili nejaké oblečenie, ktoré vám bolo úzke alebo príliš veľké, no aj tak ste ho nosili? Nohavice, sukne či akýkoľvek iný kúsok vám musí dobre sedieť. Keď si objednávate veci z internetu, niekoľkokrát sa merajte. Zistite, ktorá veľkosť by vám mohla sadnúť najlepšie.

Správne oblečenie zvýrazní vašu postavu a poskytne komfort. Nebude tlačiť a odierať. Plus, ak ho správne skombinujete, môžete si ubrať niekoľko kíl, prípadne opticky predĺžiť nohy.


MYSLITE NA TO, ŽE ŠTÝL SA MENÍ

To, že teraz inklinujete k čiernej a milujete tmavé outfity neznamená, že to tak bude navždy. Váš štýl sa po čase môže zmeniť. Ovplyvniť ho vedia vonkajšie faktory, ako napríklad nové kolekcie oblečenia alebo trendy. Ale aj tie vnútorné, ako vaša nálada či to, čo máte radi.

Zmeny sa rozhodne nebojte. Práve naopak. Uvítajte ju. Osviežte svoj šatník o novinky a niečo, čo ste doteraz ešte nenosili.
 

ZHRNUTIE

Nájsť svoj vlastný štýl je v dnešnej dobe pomerne jednoduché. Na výber máte množstvo kúskov oblečenia a doplnkov. Vyskladajte si šatník z toho, čo radi nosíte. Vyberajte podobné alebo odlišné farby, vzory a strihy. Nechajte zapracovať svoju fantáziu a cíťte sa dobre v každom outfite.