🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

DÁMSKE POLTOPÁNKY - KOMBINÁCIA ELEGANCIE A POHODLIA

DÁMSKE POLTOPÁNKY - KOMBINÁCIA ELEGANCIE A POHODLIA 

Nami odporúčané dámske poltopánky sú šikovnou kombináciou elegancie a pohodlia, a preto môžu byť vhodnou alternatívou namiesto klasických podpätkov. Poltopánky budú ideálne k šatám, sukni a nohaviciam. Kvalitná dámska obuv dostupná v našom e-shope je tiež reakciou na momentálne dominantné módne trendy, takže si určite nájdete ten pravý kúsok. Odporúčame šnurovacie, platformové a tradičné varianty poltopánok. 

Dámske čižmy 

Topánky na podpätkoch 

KOŽENÉ DÁMSKE POLTOPÁNKY SÚ NAJKLASICKEJŠOU VERZIOU 

Klasické dámske kožené poltopánky sú prvkom, ktorý nemôže chýbať v dámskom šatníku. Takéto modely sú univerzálne, praktické a ľahko sa o nich stará, čo výrazne predlžuje ich životnosť. Kožené dámske poltopánky môžu mať rôzne odtiene, ale čierna a hnedá sú najčastejšou voľbou dám. Nepochybne k nim nájdete nejeden outfit. 

ČIERNE DÁMSKE POLTOPÁNKY SA HODIA K VÄČŠINE OBLEČENIA 

Štýlová čierna dámska obuv sa hodí k väčšine vecí, ktoré nájdete vo svojom šatníku. Ich farba je nielen praktická, ale aj vždy módna. Čierne dámske poltopánky, ktoré odporúčame, je možné úspešne kombinovať s nedávno obľúbenými odtieňmi fialovej, béžovej, tmavomodrej alebo takmer akejkoľvek inej. 

Topánky na platforme 

Šľapky s mašličkou 

ŠNUROVACIE DÁMSKE TOPÁNKY, VEČNÁ KLASIKA  

Originálne šnurovacie topánky, ktoré ponúkame, sa môžu stať nadčasovou bodkou vo vašom outfite.Originálny, ale stále jemný detail v podobe šnúrok urobí akýkoľvek outfit atraktívnejším bez ohľadu na to, aký štýl nosíte. Odporúčame solídne šité šnurovacie dámske poltopánky. 

DÁMSKE POLTOPÁNKY NA PLATFORME SÚ NAJNOVŠÍM VÝKRIKOM MÓDY 

Dámske poltopánky na platforme sú jedným z posledných módnych trendov. Sú nielen pohodlné a efektívne, ale poskytnú vám aj pár centimetrov výšky. Odporúčame vám, aby ste si vybrali dámske topánky na platforme, ktoré sú k dispozícii od nás, čo vám umožní dodať vášmu outfitu módny charakter. 

BUĎTE MÓDNI A VYBERTE SI DÁMSKE POLTOPÁNKY S HRUBOU PODRÁŽKOU 

Výberom módnej dámskej obuvi s hrubou podrážkou zdôrazníte svoje znalosti o súčasných trendoch. Naša obuv vám zároveň pomôže vystúpiť z davu. Dámske topánky s hrubou podrážkou sú trendom prevzatým priamo z prehliadkových mól, ktoré teraz môžete predstaviť svojmu okoliu. Ponúkame odolné a pohodlné modely s originálnym dizajnom. 

DÁMSKE POLTOPÁNKY NA JAR - VÝBER, KTORÝ NESKLAME 

Na jar odporúčame dámsku obuv, ktorá je skvelou náhradou športovej obuvi - je rovnako pohodlná, ale oveľa elegantnejšia.                                                                                                Dámske jarné poltopánky sú návrhom, ktorý nikdy nesklame z hľadiska praktickosti a pohodlia. Okrem toho sú mimoriadne pevne zakomponované do trendov, ktoré sa každý rok vracajú. Odporúčame vám zvoliť si na jar kvalitné dámske poltopánky, ktoré sú určite správnou voľbou. 

Šaty na leto

Ktoré topánky zvoliť k tmavomodrým šatám? 

Aké svadobné topánky by ste si mali zvoliť?

Veľkosť topánok.