🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

DIZAJN DÁMSKYCH BUND

Stojí za to mať v šatníku niekoľko štýlov dámskych bund, ktoré sú vhodné na rôzne príležitosti.  Športový, ktorý bude užitočný pri voľnejších cestách alebo pri rôznych aktivitách s priateľmi. Elegantný, keď chceme vyzerať štýlovo, podľa najnovších trendov. Extravagantný, aby ste vystúpila z davu.
Koľko žien, toľko rôznych typov bund. Preto to, čo vyzerá dobre na kamarátke, vám nemusí vždy vyhovovať. A naopak. Aká postava sa hodí ku krátkym štýlom a na ktorej postave vynikne dlhá bunda?

PRE KOHO SÚ BOMBERKY?

Rock bomber a streetwear bomber sú štýly dámskych bund, ktoré si ženy po celom svete rýchlo zamilovali.  Dôvod? Niekoľko. Dodávajú iskru nudnému outfitu, hodia sa prakticky do všetkých kombinácií. Dávajú im neuveriteľný charakter a okorenia outfit.

Pre koho sú bomberky vhodné? Po prvé, dámy, ktoré majú rovnomerné proporcie medzi svojimi bokmi a plecami. Trochu chlapčenské, štíhle postavy tiež vyzerajú skvele.Je vhodná aj pre postavy s kratšími nohami. Na druhej strane ak je vašou problematickou časťou pás, mali by ste zvážiť jej nosenie. 

CHARAKTERISTICKÁ BUNDA RAMONES. U KOHO BY NEMALA CHÝBAŤ?

Kto môže nosiť ramones bundy? Všetci z nás. Všetko, čo musíme urobiť, je prispôsobiť jeho strih individuálnym proporciám vašej postavy. Napríklad v prípade väčšieho bruška sa rozhodneme pre kaskádový rez - predný diel je kratší ako zadný. Ak sme majiteľmi  zmyselnej postavy tvaru hrušky, siahnite po bunde zdobenej zipsami a gombíkmi, ktoré určite kompenzujú disproporcie.

BOHATO ZDOBENÉ ŠTÝLY DÁMSKYCH BUND VS ŽIADNE DOPLNKY. ČO SI VYBRAŤ?

Dizajn dámskej bundy s veľkým golierom alebo módnou kožušinou, cvočkami a inými ozdobami budú na postavách tvaru hrušky vyzerať skvele. 
Bohato zdobená horná časť je vždy dobrým spôsobom, ako odvrátiť pozornosť od nedostatkov postavy, veľkých bokov a stehien. Ak je ženská postava v tvare jablka, mala by sa tomuto zdobeniu vyhnúť a a siahnuť po jednoduchom tvare a tmavých farbách, ktoré opticky zoštíhľujú.

/damske-jarne-bundy/ /damske-zimne-bundy/ /damske-prechodne-bundy/ /damske-bombery/ /damske-vetrovky/