🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

PÁNSKE LETNÉ OBLEČENIE

PÁNSKA MÓDA – OBĽÚBENÉ TRENDY PRE ROK 2020

V letnej sezóne 2020 budú pánskym štýlom dominovať farby. V pánskej móde konečne farby vychádzajú z tieňa a úspešne nahrádzajú tmavé tony čiernej, tmavomodrej a sivej. Aké farby si zvoliť? Rozsah možností je obrovský - od bielej a béžovej, cez ružovú až červenú, intenzívnu oranžovú a limetkovú. Stačí si len vybrať, čo sa vám páči a v čom sa cítite dobre. Okrem toho, jedným z populárnych trendov sú potlače, vrátene zvieracích motívov, ktoré sú v na vrchole módnych rebríčkov už niekoľko sezón. Ďalší z módnych trendov poteší fanúšikov príležitostnej elegancie. Hovoríme o jednoduchom, jednofarebnom bielom tričku v neformálnych kombináciách.

PÁNSKE ELEGANTNÉ NEFORMÁLNE OBLEČENIE – AKÝ OUTFIT ZVOLIŤ POČAS LETNEJ SEZÓNY

Pánske outfity v štýle neformálnej elegancie budú užitočné pri všetkých menej formálnych príležitostiach, počas ktorých si chceme zachovať „úroveň“. Budú skvelou voľbou aj na pracovné stretnutia či rokovania. Tip na skvelý outfit? Pohodlné svetlošedé úzke nohavice v kombinácii s ružovou bavlnenou košeľou a priedušnou obuvouv podobe espadrilok. V takýchto poloformálnych kombináciách si môžete kľudne dovoliť mať vrchné dva gombíky odopnuté. Pre väčší komfort, si môžete dovoliť aj vyhrnuté rukávy nad lakte. Vo voľnom čase, nahraďte dlhé nohavice štýlovými šrotkami, s dĺžkou mierne nad kolenom. Nasledujúci fakt je potrebné si zapamätať – nohavice s dĺžkou po kolená, opticky skrátia aj vysokého muža.

ELEGANTNÝ PÁNSKY LETNÝ OUTFIT

Pánske elegantné štylizácie počas letnej sezóny? Pokiaľ sa chystáte na slávnostnú príležitosť ako je napríklad svadba, nie je veľmi vhodné vzdávať sa formálneho vzhľadu. Aj keď vonkajšia teplota dosahuje vysoké čísla, je potrebné si zachovať eleganciu a úroveň. Aby nedošlo k prehriatiu organizmu, je nutné zvoliť si svetlejšie farby oblečenia, ako je napríklad šedá alebo hnedá. Čo sa týka materiálu, odporúčame skôr tenšie a vzdušné oblečenie vyrobené z ľanu alebo bavlny, ktoré nám vďaka svojim prírodným vlastnostiam poskytnú termoreguláciu na vhodnej úrovni. Našťastie, existuje ešte jedna dobrá správa. Na menej formálne stretnutia si môžete v pokoji odpustiť vysoké ponožky a zvoliť skôr krátke ponožky, ktoré v obuvi nie je vidno.

Prezrite si aj tieto obľúbené kategórie: pánske tričká, pánske bundy, pánske mikiny, pánska obuv, pánske košele