🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

DRUHY VÝSTRIHOV

Výstrihy - je dobré, že móda ich má v rukáve aspoň niekoľko. Nie všetky nám bohužiaľ vyhovujú. Vysoké, krátke, štíhle, s menšími prsiami alebo plnšími tvarmi, každá z nás je jedinečná a každá potrebuje iný výstrih, aby vyzerala perfektne. Je nemožné vytvoriť dokonalú štylizáciu bez toho, aby ste sa zamysleli nad tým, ako by mali vyzerať plecia a krk. Venujte tomu zvláštnu pozornosť, pretože prostredníctvom vhodne zvoleného typu výstrihu dokážete za pár okamihov opticky odstrániť pár dobrých kilogramov, odpútať pozornosť od nedokonalostí a zvýrazniť svoje prednosti. To všetko bez obety. Tak čo viac si priať? Musíte zistiť, ktorý typ výstrihu je pre vás ten pravý.

TIETO TYPY VÝSTRIHOV BY SI MALI ZVOLIŤ DÁMY S VÄČŠÍMI PRSIAMI 

Takzvaný „véčkový výstrih“ by sa mal stať absolútnym „must have“ na zozname obľúbených druhov výstrihov pre ženy s väčšími prsiami a mohutnejšími ramenami. Ostré čiary tvoriace písmeno „v“ robia oblasť krku viditeľne štíhlou. Toto pravidlo platí pre všetky vrchné odevy - tričká, blúzky, košele a šaty. Dajte si však pozor, aby nebol príliš hlboký. Odhalené prsia v práci, univerzite alebo v škole, určite nevyzerajú dobre. Ak máte mierne vyčnievajúce bruško, nepoužívajte americký výstrih. Je dlhý až po pupok a odhaľuje všetky nedostatky. A bohužiaľ to vyhovuje iba hŕstke dám so stredne veľkými 
prsiami a štíhlou postavou.

DLHÝ LABUTÍ KRK. PO KTORÝCH VÝSTRIHOCH SIAHNUŤ?

Ak chcete dosiahnuť štíhly krk, vyberte si typy výstrihov, vďaka ktorým budete vyzerať vyššie a štíhlejšie. Okrem zjavného výstrihu do V a trojuholníka to bude tiež výstrih srdiečkový a lodičkový. Okrúhly výstrih zvoľte vtedy, keď máte silnejšiu postavu a menšie prsia. Keď máte väčšie prsia a širšie ramená, vyberte si hranatý výstrih, popri široko odhalenom hrudníku vyzerajú ramená a prsia dámy menšie.

Sú pri vytváraní úspešného outfitu najdôležitejšie typy výstrihov? Určite sú v popredí a vďaka nim bude naše oblečenie vždy vyzerať dokonale. Preto stojí venovať pozornosť ich výberu, aby ste zakaždým vyzerali dobre, a to bez ohľadu na situáciu.

/damske-tricka/ /damske-saty/ /damske-mikiny/ /damske-kardigany-svetre/