🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

AKO SA OBLIECŤ NA PLÁŽ?

Ako sa obliecť na pláž, aby ste vždy vyzerala krásne a cítila sa úplne pohodlne? Táto otázka sa vynára veľmi často. Našťastie existuje veľa spôsobov, ako zakamuflovať nedokonalosti, pričom treba venovať pozornosť silným stránkam postavy. Máte dovolenku už za rohom? Popremýšľajte teraz nad svojim plážovým outfitom.

ČO BY SI MALA OBLIECŤ ŽENA S POSTAVOU V TVARE JABLKA NA PLÁŽ?

Dámy s jablkovou postavou a ženskými krivkami sústredenými v hornej časti tela, bohaté poprsie a mierne vyčnievajúce bruško, by si mali zvoliť predovšetkým jednodielne plavky v podobe monokín. Odporúčame, aby boli jednofarebné bez ďalších nápadných vzorov. Určite si na pláž vezmite pareo, pomocou ktorého vytvoríte efektné štylizácie.

HRUŠKA A PRESÝPACIE HODINY - NAJLEPŠIA VOĽBA PRE PLÁŽ

Dámy s hruškovou postavou sa môžu určite vyblázniť pri výbere podprsenky, vzory a žiarivé farby sú vítaným prvkom. Na rozdiel od vrchu, kde sa toho deje veľa, by nohavičky mali byť hladké, v tmavších odtieňoch a najlepšie s vysokým pásom. Prečo? Týmto spôsobom vyvážime trojuholníkovú postavu, opticky zväčšíme malé poprsie a malé ramená, pričom zoštíhlime oblasť zadku a bokov. Je to jednoduché, nie? Máte radi dokonalú postavu presýpacích hodín? Zvýraznite svoju postavu v bikinách - na pláži budete vyzerať nádherne.

PLAVKY NESTAČIA

Máte celý deň pri vode a premýšľate, čo si obliecť? Pri skladaní outfitu na pláž, stojí zamerať sa na niekoľko najdôležitejších zásad plážového outfitu. Najskôr sa vyhnite čiernej farbe. Čierna bohužiaľ efektívne priťahuje slnečné lúče. Namiesto toho sa rozhodnite pre vzdušné, ľahké textílie, ktoré umožňujú pokožke dýchať. Výborne poslúžia prírodné materiály ako ľan alebo bavlna. Nezabudnite na ženský klobúk s veľkým okrajom, ktorý ochráni pred všadeprítomným slnkom. Čo nohy? Najlepšie šľapky alebo sandále

/damska-obuv/ /damske-slapky/ /slapky-s-maslou/ /damske-sandale/