🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

JARNÉ ČIŽMY

JARNÉ ČIŽMY - NEVYHNUTNÝ MODEL TOPÁNOK KAŽDEJ MÓDNEJ ŽENY

Jarné topánky sú prechodné topánky medzi nedávno chladnými dňami a nadchádzajúcou víziou leta a tepla. V tomto období by každá žena mala siahnuť po jarných čižmách. Čo odlišuje jarné čižmy od tých na chladnejšie dni? V prvom rade farba, materiál a štýl.

 

Jarné topánky nemusia byť vysoké - rovnako ako zimné topánky, môžu byť priamo pod členkom alebo mierne nad ním. Obľúbeným modelom sú aj tie topánky, ktoré podčiarkujú ženskosť a zmyselnosť – modely s otvorenými prstami.

 

JARNÉ ČIŽMY - AKÉ FARBY A DIZAJN SÚ VHODNÉ PRE KRÁSNE, TEPLÉ DNI?

Je čas odložiť klasickú čiernu bokom. Jar má byť farebná. Jarné topánky sú predovšetkým jasnejších farieb, ktoré dodajú ľahkosť a jemnosť každému stylingu. Stavme na jarné čižmy v módnych odtieňoch hnedej a béžovej, ako aj vo všetkých odtieňoch sivej a „nude“ farieb. Tieto typy čižiem sa dajú fantasticky kombinovať so vzorovanými a farebnými pančuškami, aby boli outfity dizajnérske a originálne.

 

- Dámske tepláky

- Dámske joggery

 

Svetlé farby čižiem na jar ladia s materiálom semišových topánok. Práve semiš najlepšie odráža hĺbku týchto farieb.

Aký model čižiem si teda zvoliť na jar? Zamerajme sa na dizajnérske štylizácie, teda to, čo je módne vo svete celebrít, blogerov a influencerov. Na sociálnych sieťach nám predstavujú nekonečné množstvo inšpirácií.

 

Jarné čižmy v spomínaných svetlých, teplých béžovo-hnedých farbách je možné vidieť v mnohých štýloch módnych blogeriek. Stačí si urobiť prieskum sociálnych sietí a webových stránok, aby ste zachytili trend svetlých jarných čižiem. Farba jarných čižmách je a bude farbou škorice.

 

- Dámske čižmy

- Šaty na leto

 

Béžové, biele alebo hnedé čižmy na jar je možné kombinovať s ľahkými dámskymi legínami, dlhou flanelovou košeľou nadrozmerných rozmerov a kabátom z vlny. Styling bude skutočne módny.

Ďalším návrhom je kombinácia hnedých alebo béžových jarných semišových čižiem s úzkymi džínsami a voľným svetrom v svetlých odtieňoch. K tomu stačí zvoliť veľkú tašku a na hlavu si nasadiť dizajnový klobúk vo vidieckom štýle. Efekt bude vynikajúci.

 

Ďalším návrhom sú svetlé jarné čižmy na vysokom podpätku v kombinácii so svetlohnedým dámskym oblekom. Nohavice môžu mať vysoký pás, čo spolu s jarnými čižmami na vysokom podpätku krásne predĺži a zoštíhli postavu.

 

Béžové čižmy v športovejšom štýle, šnurovacie, podobné vysokým teniskám, by sa mali kombinovať s módnymi dámskymi joggermi alebo dámskymi army nohavicami. V dámskej teplákovej súprave vo svetlých pastelových alebo béžových odtieňoch v kombinácii s jarnými členkovými topánkami šnurovanými na hrubšej podrážke a podpätku vždy budeme pohodlní.

 

Jarný styling a zároveň veľmi praktický je minisukňa, dámske body, motorkárska bunda a jarné čižmy, tentokrát však s nízkymi podpätkami. Klasické svetlé čižmy Chelsea s ozdobnými pruhmi a retiazkami v členkovej časti. Uvoľnený ležérny štýl, ktorý nikdy neomrzí.

 

Skontrolujte tiež:

 

- Topánky s perlami

- Čižmy na platforme

- Dámske zateplené topánky