🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

ŠPORTOVÉ TOPÁNKY - TOPÁNKY NA BEŽNÉ VYCHÁDZKY, NA VOĽNÚ A LEŽÉRNU ŠTYLIZÁCIU

Športové topánky, ako už názov napovedá, sú pohodlnou obuvou, ktorá nám umožňuje vykonávať mnoho každodenných činností. Nohy sa neunavia. Počas nosenia takýchto topánok sa cítime pohodlne. Každá z nás žien miluje vyzerať zmyselne a elegantne, niekedy však existujú chvíle, dni, keď odhodíme vysoké podpätky a skočíme do pohodlných nízkych topánok. Športové topánky sú topánky, vďaka ktorým budete vyzerať sexi a krásne aj v športovej a ležérnej verzii. V aktuálnej sezóne 2021 sú športové topánky veľmi módne a trendy. Niekedy sa kombinujú v celkom kontrastných variantoch aj s elegantnejšími outfitmi.

 

- Dámske šľapky

- Šľapky s mašľou

 

Módne sú šnurovacie športové topánky s hrubšou podrážkou, po členky. Jedná sa o akési klasické športové tenisky, avšak v novej verzii. Kombinácia topánok s typickou športovou obuvou. Tento typ topánok odporúčame najmä vo svetlom farebnom prevedení, teda béžovej alebo dokonca bielej.

 

S ČÍM KOMBINOVAŤ ŠPORTOVÉ TOPÁNKY? NIEKOĽKO ZAUJÍMAVÝCH NÁVRHOV

Športové topánky sa dokonale hodia k dámskym teplákom, ktoré sú v roku 2021 veľkým trendom. Zvyčajne ide o dámske joggery v rôznych farbách kombinované s dámskou mikinou. Pre takýto styling môžeme celkom kontrastne zvoliť stredne dlhý vlnený kabát, napríklad v módnej camel farbe. Celé to spolu so športovými topánkami bude pôsobiť veľmi dizajnovo.

 

- Topánky na platforme

- Dámske tenisky

 

Ďalším návrhom na porovnanie športových topánok je obuť si ich k oversize mikinovým šaty - v štýle predĺženej dámskej mikiny. Alebo kombinácie športových topánok s klasickými džínsami a nadrozmernej páperovej bundy v rôznych farebných variáciách.

 

Skontrolujte tiež:

 

- Čižmy ako hit novej sezóny

- Topánky na platforme

- Jesenné čižmy