🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

JESENNÝ OUTFIT 4-KRÁT INAK: AKÉ KOMBINÁCIE SÚ TIE NAJ?

JESENNÝ OUTFIT 4-KRÁT INAK: AKÉ KOMBINÁCIE SÚ TIE NAJ?

Mnohí si jeseň spájajú s nepríjemným sychravým počasím, nízkymi teplotami a inými negatívnymi javmi. V skutočnosti však ide o obdobie plné nádherných farieb a možnosti vrstvenia outfitov. Využite všetky jeho silné stránky naplno aj vy. Máme pre vás štyri inšpirácie na outfity, ktoré si zamilujete.

 

TÓN V TÓNE

Klasickým a obľúbeným štýlom obliekania je tzv. “tón v tóne”. V rámci neho kombinujete dva, maximálne tri podobné odtiene. Vyhýbate sa kontrastu a výrazným skokom medzi jednotlivými farbami. Tento typ obliekania je obľúbený počas celého roka, no hodí sa hlavne na jeseň a zimu. 

Počas chladnejších dní siahnite po kombinácií farieb, ako napríklad:

  • biela, béžová a hnedá
  • čierna, tmavomodrá a sivá
  • tmavomodrá, klasická modrá a biela
  • biela a pastelová ružová

Ako si sami môžete všimnúť, biela je jednou z najlepších farieb na štýl obliekania tón v tóne. Dokáže zjemniť ostré prechody medzi tmavšími odtieňmi, vyzerá štýlovo a je univerzálna. Keď si zakúpite biele kúsky, môžete si byť istí, že ich budete nosiť dlhé roky.

 

STAVTE NA HORČICOVÚ

Charakteristickým odtieňom jesene, a teoreticky aj zimy, je horčicová. Príjemný odtieň nachádzajúci sa niekde medzi oranžovou a žltou priťahuje pozornosť. Je sýty a žiarivý, no nie je príliš krikľavý. Výborne vyzerá s čiernou, no kombinovať sa k nemu dá aj biela, žltá, oranžová či hnedá. V horčicovej vyzerá krásne dámska bunda. V tmavom dave si vás všimne úplne každý. Druhou možnosťou je dámsky sveter, ktorý doplníte čiernymi nohavicami alebo modrými riflami. V prípade, že nie ste príliš milovníkom výrazných odtieňov, no horčicovú by ste predsa len chceli, je dobré vyskúšať doplnky. Šály, šatky, kabelky či dokonca čapice sú trendy a poskytnú vám aj praktické funkcie.

 

VÝRAZNÉ ODTIENE NENECHAJTE LEN PRE LETO

Najnovšie jesenné trendy pre rok 2021 hovoria jasne. Výrazné odtiene nie sú určené len pre leto, ale aj pre nepríjemnú jeseň, kedy neustále prší a fúka. Pochmúrne počasie viete rozžiariť svojím outfitom v žltej, oranžovej a ružovej. Presne tieto tri odtiene sú totižto top farby na nadchádzajúce mesiace. A je len veľmi málo pravdepodobné, že by odišli pred zimou. Nosiť sa budú do skorej jari, kedy ich doplní zelená, modrá a červená. Trojica farieb vyzerá veľmi lákavo hlavne pre ľudí milujúcich bledšie odtiene. Prineste si trochu leta do svojich novembrových a decembrových týždňov. Spomeňte si na peknú dovolenku alebo na výlet, ktorý ste prežili so svojimi blízkymi. Aby ste svoje spomienky mohli nosiť so sebou, vytvorte si moderný outfit. Módni špecialisti kombinovali ružovú, žltú a oranžovú spolu. Ak by sa vám však konečný look zdal príliš krikľavý, nahraďte žlú čiernou, hnedou alebo bielou.

Najlepšie kombinácie pre jeseň 2021 sú:

  • ružová, biela a béžová
  • žltá a biela
  • oranžová a žltá

Prípadne zvoľte monochromatické outfity. To znamená, oblečenie v jednej farbe. Pri obliekaní sa snažte, aby išlo nielen o rovnakú farbu, ale aj o jej rovnaký odtieň.

 

KEĎ CHCETE KLASIKU

A pre milovníkov klasiky je tu čierna, hnedá, biela a sivá. Ide síce o tmavšie odtiene, ktoré nie sú ničím výrazné, no budete sa v nich cítiť perfektne. Nikdy nimi nič nepokazíte, dajú sa spolu ladiť a nájdete ich v širokom zastúpení. Okrem oblečenia nezabúdajte ani na výrazné dámske čižmy. Vysoké na opätku sú klasikou, no k sukni alebo šatám sa vám budú hodiť skôr nízke čižmy dámske.