🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

NÁKUPNÁ PORADŇA: PODĽA ČOHO VYBERAŤ TOPÁNKY NA JESEŇ?

NÁKUPNÁ PORADŇA: PODĽA ČOHO VYBERAŤ TOPÁNKY NA JESEŇ?

Jesenné topánky musia spĺňať niekoľko základných parametrov. Len vďaka nim vedia poskytnúť všetko to, čo počas sychravého počasia potrebujete. Plánujete nákup novej obuvi, no neviete, ako na to? Máme pre vás praktické rady a tipy.

 

POHODLIE NADOVŠETKO

Jesenné topánky musia byť nielen štýlové, ale aj pohodlné. Budete v nich pravdepodobne celý deň, a preto musia nohe poskytnúť potrebnú oporu a komfort. Obuv si vyskúšajte a zistite, či vás netlačí. Skúšajte ju s hrubšou ponožkou alebo pančuchou. Myslite na to, že na jeseň sa nosí niečo iné ako v lete. Najlepšie urobíte, keď zvolíte o jedno číslo väčšie dámske čižmy. Zaistíte si tak, že ani po obutí hrubších ponožiek nebudete mať problém s nosením. Nikde vás nič nebude tlačiť ani oškierať.

ELEGANCIA A PRAKTICKOSŤ V JEDNOM

Hneď po komforte myslite na dve veci – dizajn a praktické funkcie. Ak chcete, aby ste obuv mohli nosiť dlhé roky, zvoľte čierne alebo tmavohnedé prevedenie. To vám zaistí, že aj po niekoľkých sezónach budú topánky vyzerať moderne a nadčasovo. Na druhej strane, doma by ste mali mať aspoň jeden štýlový a výrazný sezónny kúsok. V roku 2021 ide o biele dámske členkové čižmy. Sú zaujímavé, priťahujú pozornosť, no viac ako dve sezóny sa neudržia. Ďalej myslite na praktickosť topánok. Tá by sa mala odvíjať od toho, ako počas dňa fungujete. Keď ste neustále na nohách a chodíte z jedného miesta na druhé, vyberte si prevedenie bez opätku. Zaistíte si, že nohy vás nebudú bolieť ani po niekoľkých hodinách. Plus, presun z jedného miesta na druhé, bude oveľa ľahší. Na druhej strane, ak patríte k ľuďom so sedavým zamestnaním a po meste sa presúvate autom, stavte na čižmy s vyšším opätkom. Predĺžia nohy, vyzerajú štýlovo a dajú sa nosiť na tisícky spôsobov.

 

ZAKRYTE ČLENKY

Jeseň je chladným a sychravým obdobím. Dávajte si na seba pozor a okrem stehien či lýtok si zakryte aj členky. Jesenná obuv by mala byť vyššia, aby vyzerala štýlovo a pritom poskytla dostatok tepla. Stávkou na istotu sú klasické vyššie čižmy. Nie každý ich má rád, a preto existuje ešte jedna alternatíva. Sú ňou dámske kotníkové čižmy v rôznych farbách, materiáloch a s viacerými doplnkami.

NIE SÚ TO LEN ČIŽMY

Síce to tak vyzerá, no na jeseň nemusíte nosiť len čižmy. Existujú aj ďalšie typy topánok, ktoré stoja za zmienku. Jednou z nich sú zateplené poltopánky. Pri tých si však dávajte pozor, pretože nezakrývajú členky a mohli by ste v nich prechladnúť. Zvoľte k nim hrubšie pančušky alebo dlhšie nohavice. Ďalšou z možností workery určené skôr do neformálnych situácií. Využijete ich napríklad na nakupovanie, kávu s priateľkami alebo pri prechádzke mestom. K ich masívnemu vzhľadu sa hodia skôr užšie nohavice.

 

ZAOBSTARAJTE SI ASPOŇ DVA PÁRY

Investícia do dvoch párov jesenných topánok je tou najlepšou voľbou. Dôvod je ten, že keď máte dvoje topánky, omnoho jednoduchšie tvoríte outfity. Jedna obuv by mala byť v klasickom čiernom prevedení. Obuť si ju môžete kedykoľvek, bez ohľadu na to, čo máte na sebe oblečené. Pri druhom páre topánok siahnite pokojne po sezónnom kúsku, prípadne po hnedej, béžovej či sivej. Nebojte sa ani doplnkov vo forme zipsov a šnúrok. Vedia pritiahnuť pozornosť, zaujať a dodať topánkam šmrnc.

 

KÚPTE SI TEN NAJLEPŠÍ PÁR JESENNÝCH TOPÁNOK

Výber jesenných topánok nie je ľahký. Čo je najlepšie na nosenie? Nízke dámske čižmy, workery alebo klasické vysoké čižmy? Rozhodnutie je čisto na vás. Ešte predtým, ako si však jednu možnosť zvolíte, si dobre premyslite, čo vám bude sedieť viac. Dôležité je nielen oblečenie vo vašom šatníku, ale tiež to, čo cez deň robíte. Prispôsobte obuv svojmu dňu.