🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

KARAMELOVÉ ČIŽMY - VÝRAZNÉ A POHODLNÉ, PODČIARKNU KAŽDÝ OUTFIT

Karamelové čižmy sú hitom každej jesene. Je to odtieň hnedej, ktorý je veľmi teplý a výrazný. Karamelové čižmy sú akcentom, ktorý zdôrazňuje každý dobre premyslený outfit.

Stojí za to tieto čižmy kombinovať s opaskom, klobúkom alebo s kabelkou či ľadvinkou v karamelovej farbe. Takéto dekorácie spôsobia, že nezostanete bez povšimnutia. Aj minimalistický štýl, napríklad čierne džínsy a čierne alebo biele tričko s  členkovými karamelovými čižmami, bude pôsobiť naozaj originálne. V tejto sezóne sú mimoriadne módne karamelové čižmy v kovbojskom štýle, s charakteristickým stredným podpätkom, špicatou špičkou a ozdobnými pruhmi, retiazkami, strapcami alebo tryskami.

Dámske joggery

Topánky na platforme

Na jarné a letné obdobie budú tiež veľmi vhodným kúskom karamelové čižmy s otvorenou špičkou. Noha v takýchto karamelových čižmách dýcha a neprehrieva sa.

Dámska obuv

S čím kombinovať karamelové čižmy? Príklady stylingu

Karamelové čižmy v spojení s čiernou sa stávajú veľmi výrazné. Môžte zvoliť čierne rifle s vysokým pásom, čiernu kožennú sukňu, čierny rolák a Ramones alebo klasickú rifľovú bundu. Tento vzhľad osloví každú štýlovu ženu. Karamelové členkové čižmy tiež perfektne ladia s hnedým alebo čiernym vlneným kabátom strednej dĺžky alebo kvetinovými šatami v štýle boho. Variácií s karamelovými čižmami je naozaj veľa.

Dámske čižmy

Jesenné topánky