🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

KOVBOJSKÉ TOPÁNKY - MÓDA SA RADA VRACIA A ROBÍ TO S DVOJNÁSOBNOU SILOU

- Pánske joggerové nohavice

- Topánky na platforme

 

Dnešná verzia kovbojských čižiem, ktorá si získava veľa fanúšikov, je určite miernejšou verziou a univerzálnejšou. Niektoré charakteristické prvky typických kovbojských čižiem však zostávajú. Kovbojské topánky majú charakteristický zvršok a špička topánky je mierne vyvýšená a tvarovaná ako hrot. Rozoznateľný je aj opätok kovbojských čižiem. Veľkou výhodou súčasných kovbojských topánok je rozdiel medzi tými, ktoré majú nižší a vyšší zvršok, a kovbojskými čižmami s nízkymi podpätkom, strednej výšky a vyšším podpätkom. Všetko závisí od našich preferencií.

 

KOVBOJSKÉ TOPÁNKY – VIDIECKY, UNIVERZÁLNY A BOHO ŠTÝL. MODERNÁ VERZIA KOVBOJSKÝCH ČIŽIEM

Súčasné kovbojské topánky sú najčastejšie dostupné v semišovom prevedení, v hnedých alebo béžových farbách. Kovbojské čižmy v teplej a výraznej camel farbe sú dokonalé.

 

V tejto sezóne sú módne aj čierne kovbojské topánky, ktoré sú v tomto prípade zvyčajne vyššie ako tradičné čižmy, pripomínajú skôr dámske čižmy a sú vyrobené z čiernej kože alebo eko kože.

 

Kovbojské čižmy majú samozrejme ozdobné prešívanie a vzory, ktoré ich robia veľmi zaujímavými a pútavými. Pre tých odvážnejších sú tu modely kovbojských čižiem s doplnkovými dekoráciami ako: pruhy, retiazky, rôzne nity, strapce atď.

V tejto verzii kovbojské topánky dokonale ladia s charakteristickým vidieckym štýlom alebo mimoriadne módnym boho štýlom.

 

- Topánky na platforme

- Šľapky na platforme

 

NÁPADY NA SPRÁVNE MÓDNE KOMBINÁCIE KOVBOJSKÝCH ČIŽIEM

Kovbojské topánky sú minuloročným aj tohtoročným hitom medzi celebritami, influencermi a blogermi vo svete sociálnych médií. Na internete je čoraz viac fotografií z módnych fotení, pričom kľúčovú úlohu zohrávajú kovbojské topánky.

 

Kovbojské topánky dodajú každému štýlu výraznosť a agresivitu. Dajú sa úspešne kombinovať s dlhými aj kvetinovými šatami, s klasickými úzkymi džínsami alebo krátkymi rifľovými šortkami. Na vrch môžeme zvoliť jednoduché, minimalistické tričko, flanelovú, hrubšiu a nadrozmernú košeľu, sako alebo tradičnú rifľovú bundu.

 

Materiály ako džínsovina, flanel, semiš, koža dokonale ladia s kovbojskými čižmami.

Môže sa zdať prekvapivé, že v tejto módnej sezóne môžete ľahko kombinovať kovbojské topánky s elegantným štýlom. Nebojte sa kombinovať napríklad kovbojské topánky s oblekovými nohavicami zvonového typu, úzkou sukňou a biznis bundou.

 

Mali by ste experimentovať v móde a najlepším príkladom sú kovbojské topánky.

 

Skontrolujte tiež:

 

- Nadčasový hit? Dámske kovbojky pre pohodlnú chôdzu

- Čižmy na jar 2021

- Športové topánky