🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

KOMBINÁCIA ŠPORTOVÉHO A ELEGANTNÉHO ŠTÝLU

ŠPORT A ELEGANCIA - ZÁKLADNÝ PRINCÍP SPOJENIA 

Prečo je kombinácia športu a elegancie tak používaná ? Netradičné kombinácie klasických strihov s voľnejšími športovými akcentmi,  je skutočne zaujímavým štýlovým mixom. Dôležité je, že športový look bude dokonalý ako v kancelárii, tak aj v neformálnom prostredí. Je však dôležité nepreháňať to. Ak spojíme eleganciu so športom, najjednoduchším pravidlom je kombinovať veci v pomere 2/1 s prevahou elegantného oblečenia. V skutočnosti stačí jediný športový kúsok, aby sa vytvorila úspešná kombinácia v štýle športovo - elegantného. 

ŠPORTOVÁ ELEGANCIA - DÁMSKE OBLEČENIE 

Sú udalosti, keď nám nezostáva nič iné ako zvoliť eleganciu. Vtedy, siahneme po nezameniteľných dámskych šatách. Predstavte si však, že nahradíte nepohodlné vysoké podpätky, dámskymi teniskami a bundu nahradíte obľúbenou bundou ramones. Tak vznikajú športovo elegantné kombinácie. 

NÁPAD NA ÚSPEŠNÝ STYLING? 

Metalická, dámska sukňa z tuhšieho materiálu, biele dámske tričko s jemnou, napríklad kvetinovou potlačou na hrudi a k tomu bunda a tenisky ramones. V tomto oblečení môžete ísť na prechádzku so svojím priateľom, do kina, na prechádzku - existuje veľa možností. 

BUDE ŠPORTOVÁ ELEGANCIA VHODNÁ AJ NA OBCHODNÉ STRETNUTIA? 

Pilierom outfitu by mala byť klasická, biela vypasovaná košeľa, čierny dámsky kabát alebo bunda a k tomu sivé tepláky, ktoré dodajú športový charakter. Na nohy si obujte čierne, lakované, vysoké podpätky. A ste pripravená. 

KOMBINÁCIA ŠPORTU A ELEGANCIE - PÁNSKA MÓDA 

Páni, veľmi často kombinujú športový štýl. Je to navyše veľmi dobrá voľba, pretože dodá vášmu štýlu mladistvý a svieži charakter. Napríklad zvoľte sako a košeľu, pánske rifle a pánske tenisky rovného strihu. Pre mužov, ktorí majú radi kombinácie obsahujúce pánske svetre, však odporúčame doplniť ich klasickými pánskymi nohavicami chinos a teniskami. 

Ako vidíte, hranice experimentovania s módou sú naozaj veľmi široké. Stojí za to sledovať výber módnych návrhárov a potom ich preniesť do svojich vlastných kombinácií.