Všetky objednávky prijaté od 27.6.2024 budú odosielané 31.7.2024
🕒 z dôvodu sťahovania skladových priestorov. Ďakujeme za pochopenie.

S ČÍM SKOMBINOVAŤ DÁMSKE ŠATY? INŠPIRUJ SA

DÁMSKE ŠATY – S ČÍM ICH KOMBINOVAŤ?

Veľmi úspešný styling dosiahnete zmiešaním elegantných a športových štýlov a kombináciou šiatdámskou mikinou. Samozrejme, nie každé šaty budú fungovať v takejto kombinácií. Najlepšie – v súlade s princípom kontrastu – budú šaty vyrobené z látky zdobenej potlačou. Napríklad to môžu byť zvieracie vzory, ktoré sú módne v posledných sezónach, alebo napríklad malé kvety.

Najlepšie je, ak sú vyrobené zo vzdušného, ľahkého materiálu. Odporúčame vám, aby ste nevytvárali monotematické štylizácie, ale aby ste volili originálne kombinácie. Tento efekt dosiahneme nosením dámskych tenisiek alebo dámskych čižiem.

ŠATY PLUS VESTA – MÓDNA JARNÁ KOMBINÁCIA

Na jar, keď ešte stále nie sú také teplé dni, ako by sme čakali – stojí za to nosiť ich s vestou bez rukávov, blejzrom alebo kožušinovou vestou. Je vhodné, aby mala dámska vesta jednu zo základných farieb – na túto úlohu sa budú ideálne hodiť všetky béžové a sivé.

ČIERNE ŠATY – KLASIKA V NOVEJ VERZIÍ

Aby prelomili nespochybniteľnú eleganciu, skombinujte ich s pánskou bundou požičanou z pánskeho šatníka. Je dobré, ak je bunda v ramenách dlhšia a širšia. Ideálne, ak je intenzívnej farby. V tejto kombinácií budú najlepšie vyzerať čierne mokasíny. Stojí za to, ozdobiť zápästie elegantnými hodinkami – zlatými alebo striebornými, je to len na Vás.

Ako môžete vidieť, niekedy stojí za to, dať ženským šatám druhý život v novej zaujímavej verzií.

Ďalšie možnosti dámskych šiat na rôzne príležitosti nájdete v našom obchode.