🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

MÓDNE DOPLNKY, KTORÝMI OŽIVÍTE KAŽDÝ LETNÝ OUTFIT

SLNEČNÉ OKULIARE NA MIERU

Pri výbere slnečných okuliarov je dôležitý typ tváre.  Ak máte okrúhlu tvár, vyberte si okuliare, ktoré vám ju predĺžia a spravia ju oválnejšou. To sa dá dosiahnuť hlavne hranatými tvarmi. Naopak, k oválnej tvári máte neobmedzené možnosti, tu vám sadne hocijaký typ okuliarov a môžete si ich meniť podľa toho, na čo chcete klásť dôraz a aký dojem plánujete zanechať. Pokiaľ máte srdcový typ tváre, odporúčame jemné rámy, ktoré čelo menej rozširujú a bradu ďalej opticky nezužujú.

 

OVÁLNY TYP TVÁRE

 

OKRÚHLY TYP TVÁRE

SRDCOVÝ TYP TVÁRE

 

JEDEN OPASOK NESTAČÍ

Čierny opasok máte asi každá z vás v šatníku. No čo ak chcete opaskom dokombinovať farebné šaty alebo elegantné cigaretové nohavice? Čierna v tomto prípade nie je vhodná farba. Siahnite radšej po hravých farbách a dodajte svojmu outfitu nový look. A to všetko dokáže jeden opasok.

 

KABELKY NA TISÍC SPÔSOBOV

Je veľký rozdiel či k letným kvietkovým šatám zvolíte shopperku alebo slamenú kableku. Kabelka je akýmsi puncom vášho outfitu, a preto vyberajte pozorne. Je dôležité si vyberať kabelku hlavne podľa udalosti, na ktorú sa chystáte. Na párty či romantické prechádzky po meste vám jednoznačne odporúčame mini bags. Nádych 90's rokov sa vracia späť. Malé kabelky s kovovými rúčkami sú ideálnou voľbou. Schováte do nich tie najpodstatnejšie veci.

Na dovolenku si práve naopak nezabudnite zbaliť slamenú a macráme kabelku, ktorá podčiarkne váš dovolenkový outfit. Tento typ kabelky sa hodí aj na pláž, a tak môžete vyzerať štýlovo aj na piesku či v beach bare. Pokiaľ vás naopak čaká nepredvídateľný deň plný povinností siahnite po shopperke. Táto kabelka má jednu veľkú výhodu a tou je, že vás pripraví na akékoľvek nástrahy počas dňa. Zmestí sa do nej aj ľahký kabátik pre chladnejší večer, či chutný obed, ktorý si vychutnáte pri západe slnka s vašimi priateľmi.

Ak máte pred sebou nákupný deň alebo výlet do mestského parku so svojou najlepšou kamarátkou k pohodlnému outfitu nakombinujte crossbody kabelku alebo ľadvinku, vďaka ktorej budú obe vaše ruky voľné.

Módne doplnky sú teda neoddeliteľnou súčasťou a ku každej módnej kombinácií odporúčame trojkombináciu, na ktorú nesmiete zabudnúť - kabelka, okuliare a opasok. A teraz hurá do ulíc.