🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

RANDE V LETE. PORADÍME VÁM, KTORÉ KÚSKY NA VÁS VYNIKNÚ

RANDE V MESTE

 Ak sa chystáte do centra je čas zažiariť. Očarte svojho partnera a nechajte všetky pohľady okoloidúcich na vás. Letné šaty sú v tomto prípade tá správna voľba. Vyniknú vám nohy, prípadne dekolt a vy sa budete cítiť neodolateľná. Ak rada experimentujete, skúste siahnuť po asymetrických strihoch a originálnych potlačiach. Ľahký materiál a nadčasový look z vás spravia hviezdu večera.

Pri pestrofarebných outfitoch sa radšej vyvarujte nápadným topánkam, kabelke a šperkom. Pokiaľ nie ste fanynka vysokých ihličiek, ktoré sú častokrát skôr nepriateľom do centra, zvoľte elegantné šľapky alebo pohodlné platformy.

PRECHÁDZKA V PRÍRODE

Rande nemusí byť vždy iba pri dobrej večeri či drinku v meste. Čo tak sa skúsiť schladiť počas letných horúcich dní v lese? Na prechádzku v prírode nemusíte stoj čo stoj vyberať športový outfit v podobe teplákových šortiek a trička. Zažeňte nudu a buďte za dámu aj v prírode. Na tieto príležitosti jednoznačne siahnite po overale. Krátky, dlhý, voľný... je to len a len na vás. Overal vám dodá ten správny sporty look. Už len stačí pridať klobúk, športové tenisky a crossbody kabelku a je z vás diva aj v prírode. Z našej ponuky dámskych overalov na leto je rozhodne z čoho vyberať!

Z PRÁCE ROVNO NA RANDE?

A prečo nie? Žijeme len raz a treba si užívať každú chvíľu. Pripravte sa na rande už pri rannom výbere outfitu. Business woman look je sexy, nadčasový a hravý. Ak chcete pôsobiť elegantne a pritom tak, že ste si ešte medzi prácou a rande odskočili domov po nový outfit máme pre vás pár tipov. Jedna farba, príjemný materiál a odhalené detaily. Dámsky elegantný overal je skvelým kúskom vo vašom šatníku, ktorý sa hodí presne na dni ako sú tieto.

A ČO JE HITOM LETNEJ SEZÓNY?

Pri šatách jednoznačne mini a midi dĺžky. Do svojho šatníka si rozhodne zaobstarajte aj basic jednofarebné šaty a letný overal. Čo sa teraz nosí, sú aj odhalené ramená a volány s volnejším strihom, vďaka ktorým sa v horúcich letných dňoch budete cítiť pohodlne a vzdušne. A samozrejme nezabúdame na čipku, ktorá ostáva v portfóliu letných klasík.