🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

NADČASOVÝ HIT PRE PÁNOV: MASKÁČOVÉ NOHAVICE S VRECKAMI

INŠPIROVANÉ ARMÁDOU

Maskáčová potlač bola v minulosti bežnou súčasťou armádneho oblečenia. Tmavé kúsky mali pomôcť vojakom splynúť s okolím. Zelená a hnedá sa skvelo hodili na misie do zalesnených miest.

Skutočnosť však bola taká, že maskáčové oblečenie bolo nielen funkčné, ale aj štýlové. Tento fakt si ľudia uvedomili na konci 60. rokov minulého storočia. Bohužiaľ, obľúbenosť trendu nevydržala príliš dlho. Po krátkej dobe sa vytratil a musel sme si naň počkať až do 80. rokov.

Dosť však z histórie. Vývoj maskáčovej potlače bol dlhý a neistý, no rozhodne stál za to. Dnes si môžeme užívať stovky rôznych kúskov v mnohých farebných prevedeniach. Pre mužov sú skvelou voľbou pánske maskáčové nohavice a tričká. Báť sa nemusíte ani zaujímavých vakov.


 

NEZOSTAŇTE LEN PRI ZELENEJ

Keď sa povedia maskáče, väčšina si predstaví klasickú zelenú, prípadne jej kombináciu s hnedou. A síce ide o základ, ktorý celý tento trend tvorí, už dávno to nie je len o ňom. Farebných prevedení je nespočetné množstvo. Sami si vyberiete, čo vám sedí najlepšie.

Obľúbené sú kombinácie modrej a čiernej, zelenej a oranžovej, a červenej a čiernej. Moderné maskáčové nohavice vám vyjdú v ústrety. Najlepšie sa kombinujú tmavšie prevedenia. Ak túžite po niečom výraznom, nebojte sa bledších odtieňov.

Nechýbajú ani farebne odlíšené doplnky. Vačky sú často zvýraznené inou a kontrastnou farbou. Napríklad, na zeleno-béžovom podklade sa vynímajú v čiernom sfarbení.
 

NECHAJTE ICH VYNIKNÚŤ

Vo všeobecnosti platí jedno nepísané pravidlo. To diktuje, že outfit by mal obsahovať len jeden vzor. Ak by ste ich zvolili vo vyššom počte, vytvorili by ste chaos. A na ten sa rozhodne dobre nepozerá.

Štýlové maskáčové nohavice sú samé o sebe výrazné. Priťahujú pozornosť a outfit ozvláštňujú. Obliecť by ste si k nim mali jednofarebné tričko alebo mikinu v univerzálnom odtieni ako biela a čierna.

Ak by ste chceli trochu experimentovať, jednu z možností predstavujú výstižné nápisy. Sú jednoduché a elegantné. K maskáčom by sa mohli hodiť. Záleží však na tom, akej sú farby.


 

OBUV MUSÍ BYŤ JEDNODUCHÁ

Rovnako ako vrchná časť, tak aj tá spodná musí byť minimalistická. Masívne biele tenisky alebo čierne slip-on topánky sú tým najlepším riešením. Nohavice pekne doplnia, no pritom sa nebudú navzájom biť.

Pri výbere topánok nezabúdajte, že maskáčové nohavice sú športové. Vhodné sú na nosenie do mesta, školy alebo len tak, na doma. To je dôvod, prečo sa k nim hodí najmä voľnočasová obuv. Iné topánky by mohli pôsobiť príliš formálne.
 

DÔLEŽITÉ DOPLNKOVÉ FUNKCIE

Maskáčové nohavice s vreckami majú veľa úloh a funkcií. Tou prvou je skrášliť váš outfit a pozdvihnúť ho o niekoľko úrovní. O to sa postará trendy a nadčasový dizajn. Druhou funkciou je poskytnúť vám pohodlie doma aj vonku. Vyberajte si preto pohodlné kúsky z bavlny alebo zo zmesi materiálov, kde má bavlna najvyšší podiel.

A poslednou funkciou je praktickosť. Tú zabezpečia hlbšie vačky s možnosťou zapínania. Niektoré nohavice ich majú farebne odlíšené, iné splývajú. Obe možnosti vyzerajú skvelo.
 

KOMFORT A ŠTÝL V JEDNOM

Dnešná móda vám nedáva ultimátum v podobe komfortu alebo štýlu. Trendy nohavice môžu mať oboje. Je však potrebné vybrať si správny model. Tou najlepšou voľbou sú maskáčové pánske nohavice v rôznych farebných prevedeniach. Stavte na jedny aj vy a uvidíte, že nebudete ľutovať.