🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

AKO BYŤ ELEGANTNÁ V ŠPORTOVOM OBLEČENÍ?

VYBERAJTE SI KVALITNÉ KÚSKY

Materiál je jedným z najdôležitejších aspektov, ktorý ovplyvňuje výzor oblečenia. Lacné kúsky na ponaťahujú a už o veľmi krátky čas budú vyzerať neforemne. Nehovoriac o tom, že sa v nich nebudete cítiť dobre.

Pri nákupe sa teda pozerajte nielen na samotný výzor oblečenia, ale aj na použitý materiál. Najlepšia je bavlna. Vydrží roky a je vhodná na nosenie počas celého roka.
 

MYSLITE NA VAŠU POSTAVU

Ak chcete vyzerať v dámskom športovom oblečení dobre, je nutné poznať svoju postavu. Podľa nej vyberietesprávny strih nohavíc aj mikín.

Vo všeobecnosti vyzerajú najlepšie nohavice s vysokým pásom. Predĺžia nohy a opticky vám uberú niekoľko kilogramov. Pritiahnu pozornosť na driek. K nim skombinujte kratší, tzv. cropped, vrch. Ak by ste sa v ňom necítili dobre, pokojne siahnite po klasickom dlhom prevedení.

Športové legíny alebo tepláky s nižším pásom by mali zvoliť ženy, ktoré nechcú pútať pozornosť na brucho. Dávajte si však pozor, aby nebol pás príliš nízky. Mohol by deformovať postavu.

FARBA DOKÁŽE PRIDAŤ NIEKOĽKO KÍL

Bojujete s kilami navyše a potrebovali by ste ich skryť optickou ilúziou? Zabudnite na svetlé farby ako biela, béžová, ružová či červená. Vyberajte si čiernu, tmavomodrú, tmavozelenú, prípadne tmavosivú.

Nohy dokáže opticky zúžiť tmavý čierny pás po bokoch. Jeho výhodou je najmä to, že je štýlový. Vyzerá dobre a zaujme.
 

VYUŽITE DOPLNKY

Keď ste si vybrali dobre padnúcu a štýlovú súpravu, jej elegantný vzhľad je nutné podporiť niekoľkými doplnkami. Dobre vyzerajú minimalistické náušnice a retiazky. Netreba sa báť ani masívnejšieho náramku. Do ruky si dajte väčšiu shopper kabelku alebo cez telo menšiu crossbody. Vzhľad doplníte a pritom budete mať miesto na doklady, mobil a peňaženku.

Doplnky sú dôležité, no ako sa hovorí, všetkého veľa škodí. Zbytočne to s nimi nepreháňajte. Stačí jeden, maximálne dva kúsky.
 

NA LODIČKY NEMYSLITE

Vzhľad dotvoríte správne vybranou obuvou. Problém je však v tom, že väčšina elegantných topánok má opätky. Na lodičky v tomto prípade rozhodne nemyslite. Nehodia sa a výsledný outfit by mohol vyzerať príliš nútene.

Poobzerajte sa po iných, jemných a ženských možnostiach. Skvelou voľbou sú slip-on tenisky. Jednoduché prevedenie a minimalistický dizajn z nich robia najlepších kandidátov. Inou alternatívou sú poltopánky. Tie môžu mať aj platformu.

Následne zvoľte ešte vhodnú farbu. Tá by sa mala odvíjať od vášho oblečenia. Čierna a biela sú však klasikou a nikdy nimi nič nepokazíte.

OUTFIT DO TAKMER KAŽDEJ SITUÁCIE

Športové oblečenie pre ženy je štýlové a moderné. Ak si pomocou neho vyskladáte pekný outfit, úspech máte zaručený. Využiť ho môžete v takmer každej situácií. Na nákupy, do mesta, na kávu alebo len tak, na doma.

Na niektoré udalosti sa však rozhodne nehodí, a to aj napriek tomu, že ste ho povýšili na tú najvyššiu možnú úroveň elegancie. Sú to napríklad honosné večere, práca alebo miesta, kde sa vyžaduje určitý dress-code.
 

UŽÍVAJTE SI VYSOKÉ POHODLIE NADOVŠETKO

Športové oblečenie v sebe kombinuje dva dôležité aspekty, kvôli ktorému je tak obľúbené. Tým prvým je trendy vzhľad priťahujúci pozornosť. Druhým je vysoké pohodlie. A práve pohodlie je niečím, čo nemá úplne každý kúsok. Vyberte si jednu súpravu, tepláky, legíny či mikinu ešte dnes a uvidíte, že nebudete ľutovať.