🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

OBĽÚBENÉ DÁMSKE KOŠELE V ŠTÝLOVOM PREVEDENÍ: SPOJTE ELEGANCIU S POHODLÍM

STAVTE NA JEDNODUCHOSŤ

Jednoduchosť sa dnes nosí a hodí sa do všetkých situácií. Je jedno, či idete do práce, s priateľkami na kávu alebo pracovné stretnutie. Jednofarebný model s dlhým či stredne dlhým rukávom si môžete obliecť k sukni aj k nohaviciam.

Na formálne stretnutia sú najlepšie univerzálne farby, ako napríklad čierna a biela. Hodiť sa vám môžu tiež tmavšie odtiene ako olivovo zelená, modrá alebo červená. Snažte sa vyhnúť výrazným farbám. Bijú do očí.
 

POHODLNOSŤ NA PRVOM MIESTE

Posledný rok trávime väčšinu času doma. Je preto dobré poobzerať sa po moderných dámskych košeliach z pohodlného materiálu. Pri nakupovaní sa nezamerajte len na výzor, ale tiež na to, z čoho je košeľa vyrobená. Najlepšia je bavlna, prípadne kombinácia bavlny a polyesteru.

Ďalej nezabudnite na vhodný strih. Úzke slim košele si nechajte do práce. Na doma si obľúbite voľnejšie modely. Ak by ste v nich chceli vybehnúť niekam von, kúpte si k nim opasok. Tým ich stiahnete a dáte postave určitý tvar.

DLHÉ AJ KRÁTKE

Dlhé dámske košele sa posledné mesiace dostali na výslnie. Dôvod je najmä ten, že ich môžete nosiť ako klasický top a taktiež ako šaty. Vyzerajú elegantne, no sú pritom pohodlné a štýlové. Dajú sa skombinovať s legínami aj nohavicami. Alebo si k nim vyberte pekné nadkolienky.

Dlhé košele sú skvelé na domáce nosenie. Spravidla ich nájdete v oversized strihu, takže vás nebudú nikde ťahať ani tlačiť. Plus, dajú sa nosiť ako vrchná vrstva počas leta. Keď sa vonku ochladí, oblečte si pod ne tričko.

Krátke košele sú najlepšie do práce a na formálne stretnutia. Vo väčšine prípadov majú zúžený strih a hodia sa k nohaviciam a sukni. Nie sú tak komfortné, no na bežné nosenie sú ako stvorené. V šatníku by vám nemali chýbať aspoň dve.

 

NEZABUDNITE NA FLANELKY

Flanelové košele sú nadčasovým trendom, ktorý je roky populárny. Vyzerá dobre na mužoch i ženách. Kúsky nájdete vo viacerých farebných prevedeniach. Na trhu sa však nachádzajú hlavne so štvorcovým vzorom a kombináciou dvoch či troch farieb.

Výhodou flanelových košieľ je to, že sú hrubšie. Môžu nahrádzať klasické tričko a fungovať aj ako vrchná vrstva. Oblečte si ich namiesto koženej bundy alebo jarného kabátika.

MENŠIE OZDOBY SÚ DOVOLENÉ

Rok 2021 je síce znamenitý jednoduchosťou a minimalizmom, no menšie doplnky si dovoliť môžete. Nebojte sa preto kamienkov a nášiviek v metalickom prevedení. Tie celý vzhľad doplnia a skrášlia. Vedia pritiahnuť pozornosť a zabrániť tomu, aby bol outfit mdlý a nudný.

Na druhej strane, s ozdobami to netreba preháňať. Stačí len zopár strieborných alebo zlatých detailov. Prekombinované košele sa vám budú ťažko ladiť s inými kúskami v šatníku. Nehovoriac o tom, že o chvíľu vyjdú z módy. Nosiť sa budú len jednu sezónu.

 

VYBERTE SI SPRÁVNY DOPLNOK

Každá košeľa by mala byť doplnená o pekný doplnok. Ten môže byť vo forme náramku, náhrdelníka či kabelky. Doplnok vyberajte práve vo farbe oblečenia, prípadne vo veľmi podobnom odtieni. Ladenie tón v tóne jenadčasové, jednoduché a pritom elegantné. Je len veľmi malá pravdepodobnosť, že čoskoro vyjde z módy.

 

STAVTE NA KOŠELE AJ VY

Košeľa je jedným zo základných kúskov, ktorý by vám v šatníku nemal chýbať. Svoju zbierku klasických, bielych a čiernych, je potrebné doplniť o pekné jemné farby. Vyberte si ružovú, modrú alebo telovú. Nezabúdajte ani na strih. Ten dokáže opticky odobrať, no taktiež pridať zopár kíl navyše.