🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

OVERAL NIELEN VON, DO PRÁCE, ALE AJ NA PÁRTY!

Rozmýšľaš čo s čím skombinovať, ako doladiť? Máš plnú hlavu nápadov, no na dnešný deň nemáš náladu na nohavice ani sukňu? Čo tak nahodiť sa do trendy overalu? Tento pohodlný a ležérny kúsok dámskeho šatníka v sebe spája výhody nohavíc aj sukne. Veľkým plusom je, že nemusíte premýšľať, čo si k nemu obliecť, aby sa to k sebe hodilo.

Pre svoju univerzálnosť, tento ležérny kúsok patrí doslova medzi povinné kúsky oblečenia, bez ktorého sa nezaobíde žiadna moderná žena. Nielenže výborne vyzerá, ale tiež maskuje nedostatky našich partií. Je neuveriteľne pohodlný.

Komfortnejší kúsok by ste vo svojom šatníku nenašli.

Overaly poskytujú vďaka svojmu voľnému strihu maximálnu slobodu pohybu.

Všestrannosť overalu potvrdzujú aj možnosti jeho nosenia. V overale môžete byť ležérna, sexy i športová alebo elegantná. Záleží čo si k nemu obujete. Skočte do tenisiek a nevyhnutné maličkosti zbaľte do plážovej tašky. Obujte si sexy lodičky a budete vyzerať neuveriteľne štýlovo a svoje okolie očaríte. Overaly nie sú určené len pre štíhle a vysoké ženy.

Aj menšia žena s krivkami v ňom vzbudí veľa pozornosti, ak si vyberie správny strih a obuje si k nemu lodičky na vysokom opätku.

Takáto kombinácia Vás opticky zoštíhli a predĺži.

 

 

Overaly sú na trhu v mnohých strihoch i materiáloch. 

Na slávnostné akcie si kúpte overal z okázalejšieho materiálu, ktorý vám bude suplovať večerné šaty. Lesklou látkou, flitrami, hlbokým výstrihom alebo čipkovanými aplikáciami u týchto overalov nič nepokazíte a výborne sa budú do spoločnosti hodiť. 

 

Na voľný čas sa hodí dámsky overal z bavlnenej látky, v ktorom vyrazíte do mesta. 

 

Krátky overal zo vzdušnej a ľahkej látky je na leto ako stvorený. K tomu šik slamený klobúk, pohodlná obuv a môžete si naplno užívať slnečné dni.

 

Vďaka overalu sa môžete cítiť pohodlne a získať look hodný celebrity svetového formátu!