🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

AKO ZAŽIARIŤ V SPOLOČNOSTI?

Na spoločenských udalostiach je potrebné dodržiavať určitý predpísaný " dress code". Na takéto oslavy sú ideálne kokteilové šaty. Podľa vkusu a typu postavy si môžte zvoliť šaty v dĺžke nad kolená, pod kolená či po členky, ktoré su teraz IN.

Trendy sú nariasené široké skladané sukne, ktoré pekne zakryjú čo je potrebné skryť.

 

 

Na čo by sme nikdy nemali zabudnúť, je to, že ples si vyžaduje dlhú večernú róbu. Je veľký prešľap ísť na ples v krátkych šatách. 
K šatám si treba obuť pohodlné lodičky či sandálky. Pokiaľ nechcete pôsobiť vulgárne buďte opatrné s výberom výšky opätku na topánkach. Príliš vysoké opätky totiž naozaj pri slávnostných príležitostiach pôsobia neesteticky až vulgárne. No ani príliš nízke topánky nie sú správnou voľbou, v tom prípade už chýba žene elegancia a noblesa.

Dámy, pozor na silonkové pančušky, tie rozhodne do sandálok nepatria! 

Róbu doladíme šperkami. Volíme doplnky podľa toho, aké máme výrazné šaty.

Tu naozaj platí pravidlo: " Menej je niekedy viac". 

Čerešničkou na torte je už iba skvelý účes a make-up. To podčiarkne krásu každej ženy. O tom, že nám to zdvýha sebavedomie asi netreba ani hovoriť.

Teraz keď sme ako princezné spomeňme si aj na naše polovičky. Správny oblek či frak, ktorý sadne ako uliaty dokáže divy. Doplniť ho treba košeľou, opaskom a kvalitnými topánkami. Namiesto šperkov slušivá kravata, či motýlik. Pekné je, ak má džentlman hodinky či manžetové gombíky.

Taaak a oslava sa môže začať. Zažiarte!