🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

PREČO SA OPLATÍ SLEDOVAŤ NOVINKY NA TRHU S OBLEČENÍM?

Novinky, ktoré sa začiatkom každej sezóny objavujú na trhu sleduje asi každá z nás. So začiatkom novej sezóny sa oplatí doplniť náš šatník o nové oblečenie a obuvOplatí sa sledovať trendy a to, čo diktuje móda.

Naša rada, ale znie- najskôr upratať šatník. Potom doplniť šatník o „must have“  modely nadchádzajúcej sezóny. 

Aká bude tohtoročná sezóna? Čo sa bude nosiť?

Ak máte záujem o klasiku a nadčasovosť, určite vás poteší, že medzi novinkami na trhu s oblečením budú základné "basic kúsky", vždy módne. Sú to modely, ktoré sa dajú ľahko kombinovať s inými kusmi oblečenia. Zameriavame sa na overené vzory, no v rôznych farbách.

Pri hľadaní nového dámskeho oblečenia si určite pozrite náš sortiment

Podľa aktuálnych trendov v našom šatníku nesmú chýbať tepláky. Odporúčame teplákové súpravy v rôznych farbách, vrátane neónových a intenzívnych. Veľkým hitom sú aj teplákové súpravy vyrobené z mäkkého a príjemného velúru. Tento typ materiálu dodáva nádych elegancie a ženskosti.

Ďalším dôležitým prvkom sú klasické svetre, taktiež v rôznych farbách. Odporúčame jednotné modely s rôznymi typmi výstrihov: V-výstrih, lodičkový výstrih alebo rolák. Budú sa hodiť k mnohým outfitom a sú nadčasové. Zamerajme sa na vypasované svetre aj na oversize kúsky.

Vo vašom šatníku nesmú chýbať ani šaty. Ako základné šaty, ktoré musia byť v každom šatníku, volíme vypasované, vrúbkované šaty, z bavlneného úpletu, v rôznych farbách – od čiernej až po béžovú a bielu. Je to skvelý základ pre akýkoľvek outfit. Stačí pridať napríklad oversize bundu či koženkovú bundu, kardigán alebo džínsovú bundu, aby ste pôsobili módne a noblesne.

V novej kategórii obuvi nájdete mnoho zaujímavých modelov. Pre ľudí, ktorí si cenia pohodlie, máme veľa tipov na nadchádzajúcu sezónu.

Do popredia sa dostávajú mokasíny, ktoré zaisťujú pohodlnú chôdzu a zároveň ladia s nohavicami, sukňami a šatami. Módne mokasíny sú nielen čierne, ale aj celá škála farieb, dekorácií a doplnkov.

Nezabudnime na najpohodlnejšie a nami tak milované tenisky. Sú stále v móde – v moderných aj retro verziách. Z módy nevychádzajú ani tenisky a športová obuv s hrubšou masívnou podrážkou. Stále sa oplatí ich mať vo svojom šatníku.

Sleduj naše novinky- https://www.modanoemi.sk/novinky/ a budeš IN!