🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

VIANOČNÝ DUCH UKRYTÝ V OUTFITE

Väčšina z nás trávi Vianoce doma v kruhu rodiny. Rodina sa stretáva v tomto období častejšie ako počas bežných dní. Druhou kategóriou ľudí je tá, ktorá trávi čas Vianoc napríklad na horských chatách. Pre obe kategórie, je ale jednoznačne dôležité zladiť oblečenie k tejto príležitosti.

V prvom rade by sme mali vziať do úvahy, kde trávime sviatky. Dobrou voľbou sú jednoznačne spoločenské šaty. Môžeme siahnuť po jednofarebných šatách zaujímavých strihoch. No mnohé z nás obľubujú aj šaty v jednoduchých strihoch so zaujímavou vianočnou potlačou. Správne zvolený strih môže krásne polichotiť ženskej postave. Pre šik vzhľad ich stačí zladiť s elegantnými vysokými opätkami.

Ak sa zdržiavame na mieste s oveľa uvoľnenejšou atmosférou, oplatí sa z našej ponuky vybrať svetrové šaty v červenej, šedej či bielej farbe.

 

Ďalším veľkým favoritom vianočných outfitov sú vzorované svetre. Takéto svetríky sa jednoznačne spájajú s Vianocami. Ich kľúčovou vlastnosťou je originálny a nadčasový dizajn. Je to tiež skvelý tip na darček pre našich blízkych.

 

Ak chcete byť s partnerom počas spoločne strávených Vianoc dokonalo zladení, stavte na svetríky pre páry. Rovnaký vzor, rovnaká farba, rovnaký vianočný duch.

 

 

Team MODANOEMI praje krásne a ničím nerušené VIANOCE :) :) :)